• SUBNOR uručio Vučiću medalju za „povratak putu antifašizma i pobedničkoj tradiciji“

  Savez udruženja narodnooslobodilačkih ratova Srbije (SUBNOR) uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Medalju borca. Njemu je medalja uručena uz obrazloženje da je dolaskom na vlast „uveo promene u zemlji i povratak putu antifašizma, oslobodilačkoj i nadasve pobedničkoj tradiciji srpskog naroda“, saopšteno je iz Predsedništva. Predstavnici SUBNOR-a istakli su na sastanku, povodom Dana oslobođenja Beograda u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SUBNOR uručio Vučiću medalju za „povratak putu antifašizma i pobedničkoj tradiciji“

  Savez udruženja narodnooslobodilačkih ratova Srbije (SUBNOR) uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Medalju borca.

  Njemu je medalja uručena uz obrazloženje da je dolaskom na vlast „uveo promene u zemlji i povratak putu antifašizma, oslobodilačkoj i nadasve pobedničkoj tradiciji srpskog naroda“, saopšteno je iz Predsedništva.

  Predstavnici SUBNOR-a istakli su na sastanku, povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, da je uz Vučićevu podršku taj zavez ove godine domaćin Evropske konferencije antifašista.

  Ne samo da ste vratili dostojanstvo borcima NOR-a i izvukli ih iz zaborava, nego ste vratili dostojanstvo i borcima protiv NATO agresije, slaveći i obeležavajući herojska dela boraca sa Paštrika i Košara, kao i svih ostalih učesnika u borbi protiv NATO agresije. – naveli su predstavnici tog saveza.

  Istakli su i da Vučiću Medaljom boraca na ogrlici „odaju priznanje kao istinskom borcu za očuvanje integriteta, suvereniteta, mira i stabilnosti u Srbiji i regionu“.

   Predsednik Vučić je zahvalio predstavnicima SUBNOR-a na uručenom priznanju i istakao da srpski narod „nikada neće zaboraviti hrabru borbu i veliku žrtvu oslobodilaca, zbog kojih Beograd danas živi kao slobodan grad“, kao i da „današnja jaka i slobodarska Srbija pokazuje da njihova žrtva nije bila uzaludna

  Naslovna: buducnostsrbije

  Izvor: Beta

  IN Medija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]