• Sunshine na „Beer festu“

  Večeras u 18 sati „Beer fest“ otvoriće kapije za posetioce a pored već najavljenih izvođača, među kojima su domaće i internacionalne muzičke zvezde, potvrđeno je da se programu u nedelju 21. avgusta pridružuje i grupa Sunshine. Oni će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti posle koncerta Konstrakte i Zemlje gruva. Organizatori su najavili novi koncept, sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sunshine na „Beer festu“

  Večeras u 18 sati „Beer fest“ otvoriće kapije za posetioce a pored već najavljenih izvođača, među kojima su domaće i internacionalne muzičke zvezde, potvrđeno je da se programu u nedelju 21. avgusta pridružuje i grupa Sunshine. Oni će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti posle koncerta Konstrakte i Zemlje gruva.

  Organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, Cloud zonom, gde je ulaz slobodan celo veče, te muzičkom zonom, gde će besplatno moći da se uđe do 19.30h, a nakon toga se ulazi uz konzumaciju u iznosu od 590 dinara, što je iznos dva kupona, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru.

  Najavljen je produkcijski spektakl sa skoro 800 metara kvadratnih LED ekrana, najsavremenijim LEO ozvučenjem, te brojnim sadržajima kao što su Moto Platz (sa posebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom custom i oldtajmer motora, tattoo studiom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, Luna park, Bioxgn selfi toranj visok 17 metara.

  Mapa

  Ovogodišnji festival slavi jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, te će na Beer Festu tim povodom biti prisutno 300 različitih etiketa piva.

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/belgrade-beer-fest-pocinje-u-cetvrtak-i-trajace-do-nedelje/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]

  53 godine od smrti Dženis Džoplin

  Dženis Lin Džoplin rođena je 19. januara 1943. u gradiću Port Artur u Teksasu, a umrla je u hotelskoj sobi u Los Anđelesu od posledica predoziranja heroinom 4. oktobra 1970. Imala je 27 godina. […]