• Sutra imenovanje direktora Komunalca

  Na 23. sednici Skupštine opštine Inđija, lokalni parlament će razrešiti dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora JKP Komunalca Dušana Lemaića, koji je imenovan na to mesto nakon što mu je 28. juna istekao mandate direktora. Kako je IN Medija ranije pisala, opštinska Komisija za sprovođenje Konkursa za izbor direktora javnih preduzeća je na sednici, održanoj 3. avgusta […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra imenovanje direktora Komunalca

  Na 23. sednici Skupštine opštine Inđija, lokalni parlament će razrešiti dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora JKP Komunalca Dušana Lemaića, koji je imenovan na to mesto nakon što mu je 28. juna istekao mandate direktora.

  Kako je IN Medija ranije pisala, opštinska Komisija za sprovođenje Konkursa za izbor direktora javnih preduzeća je na sednici, održanoj 3. avgusta 2022. godine, konstatovala da je na Javni konkurs za imenovanje direktora JKP Komunalac pristigla jedna prijava i to upravo dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora tog preduzeća, Dušana Lemaića.

  Nakon toga, članovi Komisije su se sastali 12. avgusta 2022. godine i doneli odluku u kojoj se navodi da je Dušan Lemaić ispunio uslove za imenovanje direktora JKP Komunalac.

  Pored imenovanja Lemaića za novog odnosno starog direktora, odbornici će razmatrati finansijske izveštaje javnih preduzeća Vodovod i kanalizacija zatim JP Ingrin, Komunalca i Centra za socijani rad “Dunav”. Odbornici iz redova GG “Građanin” će glasati protiv usvojanja finansijskog izveštaja javnih preduzeća Komunalac i Vodovod i kanalizacija, najavio je odbornik te grupe Strahinja Jovanović.

  Pored navedenog, na sednici Skupštine opštine Inđija doneće se i odluka o izmenama i dponunama Statuta opštine kao i odluka o izmeni Odluke o javnom vodovodu. Takođe, odbornici većine će doneti Zaklјučak o davanju ovlašćenja Predsedniku opštine za zaklјučenje Ugovora o ulaganju u kapital, Nakon donetog Zaključka predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak je u obavezi da potpiše Ugovor na koji se čeka devet godina kako bi prostorije koje koristi JKP Komunalac konačno bile upisane u vlasništvo tog javnog preduzeća o čemu više možete čitati na ovom linku ovde.

  Sednica lokalnog parlamenta je zakazana za 8 ujutru.

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dusan-lemaic-se-jedini-prijavio-na-konkurs-za-direktora-komunalca/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika