• Sutra izvlačenje dobitnika dva stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

  Vlada Srbije saopštila je da su danas, do 8 časova ujutru, građani Srbije poslali 41.099.325 računa za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Prvo izvlačenje dobitnika dva stana biće u subotu, 28. januara, u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio-televizije Srbije. – Danas do 8 časova ujutru, građani Srbije poslali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra izvlačenje dobitnika dva stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

  Vlada Srbije saopštila je da su danas, do 8 časova ujutru, građani Srbije poslali 41.099.325 računa za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

  Prvo izvlačenje dobitnika dva stana biće u subotu, 28. januara, u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio-televizije Srbije.

  Danas do 8 časova ujutru, građani Srbije poslali su neverovatnih 41.099.325 računa, što je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije,- navodi se u saopštenju.

  Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverti sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

  Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu biće pet izvlačenja.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija