Sutra otvoreni sastanak sa građanima povodom nacrta Akcionog plana za rodnu ravnopravnost

Categories Inđija, NOVOPosted on

U toku je javna rasprava o nacrtu Akcionog plana za rodnu ravnopravnost opštine Inđija, za period 2023. – 2025. godine. Javna rasprava je počela 20. marta i traje do 3. aprila 2023. godine.

Zaključkom o sprovođenju javne rasprave je predviđeno da se nacrt Akcionog plana građanima predstavi na otvorenom sastanku za javnost, koji će biti održan sutra (24. marta 2023. godine) u 10 sati,  u zgradi opštine Inđija.

Otvorenom sastanku će rukovoditi načelnica Odeljenja za društvene delatnosti opštine Inđija, Ivana Babin.

Nakon završetka javne rasprave, Odeljenje za društvene delatnosti će analizirati sve sugestije i predloge građana i sastaviti Izveštaj o tome koji će biti takođe dostupan javnosti.

Podsetimo da su u toku prošle godine građani Inđije imali mogućnost da iznesu svoje predloge za izmenu i dopunu Statuta opštine, Nacrtu Programa kapitalnih investicija opštine Inđija za period 2022-2027 godine zatim da se informiši o nacrtu Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima za period 2022-2027 godine i na kraju o Nacrtu Odluke o Budžetu opštine Inđija za 2023. godinu u delu planiranja kapitalnih i drugih investicionih projekata.

Pomenute teme nisu zainteresovale inđinčane te su odbornici na sednici Skupštine opštine Inđija doneli odluku umesto njih.

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *