• Sutra otvoreni sastanak sa građanima povodom nacrta Akcionog plana za rodnu ravnopravnost

  U toku je javna rasprava o nacrtu Akcionog plana za rodnu ravnopravnost opštine Inđija, za period 2023. – 2025. godine. Javna rasprava je počela 20. marta i traje do 3. aprila 2023. godine. Zaključkom o sprovođenju javne rasprave je predviđeno da se nacrt Akcionog plana građanima predstavi na otvorenom sastanku za javnost, koji će biti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra otvoreni sastanak sa građanima povodom nacrta Akcionog plana za rodnu ravnopravnost

  U toku je javna rasprava o nacrtu Akcionog plana za rodnu ravnopravnost opštine Inđija, za period 2023. – 2025. godine. Javna rasprava je počela 20. marta i traje do 3. aprila 2023. godine.

  Zaključkom o sprovođenju javne rasprave je predviđeno da se nacrt Akcionog plana građanima predstavi na otvorenom sastanku za javnost, koji će biti održan sutra (24. marta 2023. godine) u 10 sati,  u zgradi opštine Inđija.

  Otvorenom sastanku će rukovoditi načelnica Odeljenja za društvene delatnosti opštine Inđija, Ivana Babin.

  Nakon završetka javne rasprave, Odeljenje za društvene delatnosti će analizirati sve sugestije i predloge građana i sastaviti Izveštaj o tome koji će biti takođe dostupan javnosti.

  Podsetimo da su u toku prošle godine građani Inđije imali mogućnost da iznesu svoje predloge za izmenu i dopunu Statuta opštine, Nacrtu Programa kapitalnih investicija opštine Inđija za period 2022-2027 godine zatim da se informiši o nacrtu Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima za period 2022-2027 godine i na kraju o Nacrtu Odluke o Budžetu opštine Inđija za 2023. godinu u delu planiranja kapitalnih i drugih investicionih projekata.

  Pomenute teme nisu zainteresovale inđinčane te su odbornici na sednici Skupštine opštine Inđija doneli odluku umesto njih.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gradjane-indjije-uskoro-ocekuje-prva-javna-rasprava-u-2023-godini/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]