• Sutra završetak radova na putu Inđija-Stara Pazova?

  Završetak radova na rehabilitaciji  dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova sa mesec dana zakašnjenja, trebali bi biti gotovi u utorak 8. avgusta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Radovi su počeli 12. maja a prvi rok za završetak rehabilitacijie bio je 8. jul. Nakon prvog probijenog roka, završetak radova pomeren je za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra završetak radova na putu Inđija-Stara Pazova?

  Završetak radova na rehabilitaciji  dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova sa mesec dana zakašnjenja, trebali bi biti gotovi u utorak 8. avgusta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Radovi su počeli 12. maja a prvi rok za završetak rehabilitacijie bio je 8. jul. Nakon prvog probijenog roka, završetak radova pomeren je za 31. jul zatim na 8. avgust.

  Obustava saobraćaja  dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova zbog radova na rehabilitaciji počela je 12. maja sa najavom završetka radova za 8. jul, rokovi su završetka radova su od tada pomerani dva puta i to sa 8. aa 31 jul a potom za 8. avgust.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/do-8-jula-obustavljen-saobracaj-indija-stara-pazova/

  Razlozi probijanja rokova na rehabilitaciji ovog dela puta nisu saopštavani, Načelnik odeljenja za privredu i investicije Dragan Ibročić je kazao da lokalna samouprava nije nadležna za pomenute radove.

  -Za radove na rehabilitaciji dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova nije nadležna lokalna samouprava, to je državni put koji prolazi kroz Inđiju i za njegovo održavanje zaduženo je JP “Putevi Srbije”. Tako da tempo radova i rokovi nisu u nadležnosti opštine Inđija. – kazao Načelnik odeljenja za privredu i investicije opštine Inđija Dragan Ibročić.

  Na sajtu JP “Putevi Srbije” nije objavljeno da li se 8. Avgusta završavaju radovi na pomenutoj deonici puta ili se nastavljaju i do kada.

  U vreme izvođenja radova i obustave saobraćaja alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 126 (Inđija – Putinci) i državni put II A reda broj 127 (Putinci – Stara Pazova).

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]