• Sutra završetak radova na putu Inđija-Stara Pazova?

  Završetak radova na rehabilitaciji  dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova sa mesec dana zakašnjenja, trebali bi biti gotovi u utorak 8. avgusta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Radovi su počeli 12. maja a prvi rok za završetak rehabilitacijie bio je 8. jul. Nakon prvog probijenog roka, završetak radova pomeren je za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra završetak radova na putu Inđija-Stara Pazova?

  Završetak radova na rehabilitaciji  dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova sa mesec dana zakašnjenja, trebali bi biti gotovi u utorak 8. avgusta, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Radovi su počeli 12. maja a prvi rok za završetak rehabilitacijie bio je 8. jul. Nakon prvog probijenog roka, završetak radova pomeren je za 31. jul zatim na 8. avgust.

  Obustava saobraćaja  dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova zbog radova na rehabilitaciji počela je 12. maja sa najavom završetka radova za 8. jul, rokovi su završetka radova su od tada pomerani dva puta i to sa 8. aa 31 jul a potom za 8. avgust.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/do-8-jula-obustavljen-saobracaj-indija-stara-pazova/

  Razlozi probijanja rokova na rehabilitaciji ovog dela puta nisu saopštavani, Načelnik odeljenja za privredu i investicije Dragan Ibročić je kazao da lokalna samouprava nije nadležna za pomenute radove.

  -Za radove na rehabilitaciji dela državnog puta II A reda Inđija – Stara Pazova nije nadležna lokalna samouprava, to je državni put koji prolazi kroz Inđiju i za njegovo održavanje zaduženo je JP “Putevi Srbije”. Tako da tempo radova i rokovi nisu u nadležnosti opštine Inđija. – kazao Načelnik odeljenja za privredu i investicije opštine Inđija Dragan Ibročić.

  Na sajtu JP “Putevi Srbije” nije objavljeno da li se 8. Avgusta završavaju radovi na pomenutoj deonici puta ili se nastavljaju i do kada.

  U vreme izvođenja radova i obustave saobraćaja alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 126 (Inđija – Putinci) i državni put II A reda broj 127 (Putinci – Stara Pazova).

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]