• Svetosavska ipak ostala bez bankina

  Rešenje za nepostojanje banikina na tek asfaltom presvučenoj ulici Svetog Save u Inđiji iz JP“Inđija put“ našli su u nasipanju mrvljenog asfalta sa obe strane puta. Projektom iz 2008. godine predviđena je kompletna rekonstrukcija ulice Svetosavska kratka, od Doma zdravlja do Svetosavske i deo Svetosavske od Gimnazije do Novosadske ulice. Nakon završetka radova prvog dela […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Svetosavska ipak ostala bez bankina

  Rešenje za nepostojanje banikina na tek asfaltom presvučenoj ulici Svetog Save u Inđiji iz JP“Inđija put“ našli su u nasipanju mrvljenog asfalta sa obe strane puta.

  Projektom iz 2008. godine predviđena je kompletna rekonstrukcija ulice Svetosavska kratka, od Doma zdravlja do Svetosavske i deo Svetosavske od Gimnazije do Novosadske ulice. Nakon završetka radova prvog dela u planu je bila izrada projekta i za drugi deo ove ulice, nakon čega bi i on trebao biti rekonstruisan.

  Ostatak ulice čekao je punih 10 godina za nastavak radova.

  Aprila 2023. godine stanovnike je iznenadila pojava mašina koje su za “30 sati rešile problem” koji se razvukao na 15 godina. Problem je rešen postavljanjem sloja asfalta, bez ikakvih dodatnih radova. Problem atmosferskih voda, dotrajale ulične rasvete, zatrpanih kanala, vertikalne saobraćajne signalizacije, dotrajalih i uzurpiranih trotoara nije rešen.

  Bankine koje su u rekonstruisanom delu ulice iz 2008.godine postavljene nisu se našle u nastavku I prilikom ovogodišnje rekonstrukcije. Ovogodišnjom “rekonstrukcijom” preostalog dela asfalta nije predviđeno postavljanje bankina ali je kao rešenje posut drobljeni asphalt na rubovima,

  Nisu ga ni utabali valjkom, samo su ga posuli i rekli da će to rešiti automobili za neko vreme. Navodno nema potrebe da valjak sabija drobljeni asvalt nego će automobili dok budu prolzili uraditi taj deo posla. –kaže za IN Medija M.Z. jedna od stanovnica ulice Svetog Save.

  Osim nasutog dela uz asfalt urađena je i horizontalna saobraćajna signalizacija isključivo onog dela ulice koja je asfaltirana tokom aprila 2023. godine. Delovi ulice koja je rađena 2008. i deset godina kasnije, 2018. godine ostali su neobeleženi.

  Ovaj način delimične “rekonstrukcije” i delimične signalizacije odaje utisak da je ulica spajana iz nekoliko različitih delova različitih ulica.

  V.M. IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]