• Telegram dobio 70 miliona korisnika u danu zbog pada Facebooka

  Signal, poznata aplikacija sa šifrovanim porukama, izvesila je o sticanju miliona novih korisnika. Aplikacija za razmenu poruka Telegram stekla je u ponedeljak rekordnih 70 miliona novih korisnika zbog šestosatnog prekida rada Facebook-ovih usluga, objavio je izvršni direktor Telegrama Pavel Durov. 70 miliona novih korisnika je povećanje od preko 10% u poređenju sa 500 miliona aktivnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Telegram dobio 70 miliona korisnika u danu zbog pada Facebooka

  Signal, poznata aplikacija sa šifrovanim porukama, izvesila je o sticanju miliona novih korisnika.

  Aplikacija za razmenu poruka Telegram stekla je u ponedeljak rekordnih 70 miliona novih korisnika zbog šestosatnog prekida rada Facebook-ovih usluga, objavio je izvršni direktor Telegrama Pavel Durov.

  70 miliona novih korisnika je povećanje od preko 10% u poređenju sa 500 miliona aktivnih mesečnih korisnika aplikacija. Ovom poslednjem povećanju korisnika doprineli su aktuelni problemi sa fejsbukom, ali i kada je u januaru ove godine Whatsapp uveo novu politiku privatnosti, koja je dovela do zabrinutosti korisnika da će se njihove poruke sa ove aplikacije deliti sa matičnom Facebook kompanijom, u čijem je vlasništvu Whatsapp.

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA