• Telekomu Srbija 1,7 miliona dinara iz budžeta za usluge mobilne telefonije lokalne samouprave

  Lokalna samouprava dodelila je ugovor vredan 1,7 miliona dinara iz budžeta opštine preduzeću Telekom Srbija a.d Beograd za usluge mobilne telefonije. Telekom Srbija je jedini ponuđač u javnoj nabavci dok je o usvajanju ponude odlučivala šestočlana komisija. Javni pozi objavljen je na portalu „Javnih nabavki“ 7. juna a elektornsko otvaranje ponuda obajvljeno je 13 dana […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Telekomu Srbija 1,7 miliona dinara iz budžeta za usluge mobilne telefonije lokalne samouprave

  Lokalna samouprava dodelila je ugovor vredan 1,7 miliona dinara iz budžeta opštine preduzeću Telekom Srbija a.d Beograd za usluge mobilne telefonije. Telekom Srbija je jedini ponuđač u javnoj nabavci dok je o usvajanju ponude odlučivala šestočlana komisija.

  Javni pozi objavljen je na portalu „Javnih nabavki“ 7. juna a elektornsko otvaranje ponuda obajvljeno je 13 dana posle.

  Bez obzira što je Telekom Srbija jedini ponuđač presudno za izbor navedena je cena tražene usluge. Isto tako u odluci o dodeli ugovora navedeno je da je „komisija nakon stručne oecene ponuda, predložila odgovornom licu odnosno lokalnoj samoupravi“da donese odluku o odabiru jedinog ponuđača Telekom Srbija, kao najpovoljnijem ponuđaču.Lokalna samouprava prihvatila je mišljenje stručne komisije i ugovor od 1,7 miliona dinara za usluge mobilne telefonije dodelila Telekomu. Ove usluge finansiraju građani Inđije.

  V.M (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/mobilni-telefoni-za-ubijanje-vremena-tokom-sednice-parlamenta/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija