• Tepić u Inđiji: Pobedićemo ovaj režim

  Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić istakla je danas u Inđiji da su predsednički izbori prilika da opozicija i svi svesni građani mogu da pobede režim Aleksandra Vučića. Prema njenim rečima Vojvodina je postala deponija prljave industrije. – U Inđiju i mom Zrenjaninu dolazi naprljavija industrija, gumare ovde u Sremu, gumare u Banata. Da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tepić u Inđiji: Pobedićemo ovaj režim

  Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić istakla je danas u Inđiji da su predsednički izbori prilika da opozicija i svi svesni građani mogu da pobede režim Aleksandra Vučića.

  Prema njenim rečima Vojvodina je postala deponija prljave industrije.

  – U Inđiju i mom Zrenjaninu dolazi naprljavija industrija, gumare ovde u Sremu, gumare u Banata. Da li tih 560 radnih mesta u ovom gradu, u Tojo Tajersu,  vredi trovanja generacija i generacija koja tek treba da se rodi? – zapitala se potpredsednica SSP-a.

  Ona je dodala da su upravo ekološka pitanja bila okidač za proteste i blokade koje su u toku i da je masovnost istih uplašila Aleksandra Vučića.

  SSP u Inđiji

  Današnja slika poljoprivrede u Vojvodini je Jovanjica i duvan u Sremu, a to govori Aleksandar Vučić, rekao je na skupu u Inđiji Dejan Bulatović. On je predsedniku Vučiću poručio da laže rekavši da je simbol Srema oduvek bila žito, i druge kulture kao i stočarstvo.

  –  Manipulišeš, simbol Srema nije duvan već žito, kukuruz, soja, suncokret, šećerna i uljana repa kao i stočarsstvo. On danas kaže da u Sremu gajimo duvan. Ne interesuje nas Jovanjica ni duvan, i ne interesuje nas tvoj način ophođenja prema poljoprivredi i selu. SSP ima jasan plan za poljprivrednike, vratićemo subvencije na 12 hiljada dinara, koje su oni spustili na 4 hiljade čim su došli na vlast. Obezbedićemo gorivo za poljoprivredu bez akciza, garantovačemo cenu poljorivrednih proizvodu i radićemo na obnovi sela. – poručio je Bulatović.

  Plan za dan posle Stranke slobode i pravde, istakla je Marinika Tepić, je da se donese Zakon o specijalnom tužiocu za korupciju državnih funkcionera, Zakon o poreklu imovine kao i Zakon o lustraciji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija