• Tepić: Vučić i od Topalka uspeo da napravi državnog neprijatelja

  Izbori u Beogradu se ponavljaju zato što je SNS izgubila vlast u glavnom gradu, izjavila je u „Utisku nedelje“ čelnica izborne liste „Srbija protiv nasilja“ Marinika Tepić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tepić: Vučić i od Topalka uspeo da napravi državnog neprijatelja
  Foto: IN Medija

  Tepić je ocenila da je Aleksandar Vučić u komentarima izbornog procesa i od narodnog pevača Topalka napravio „narodnog neprijatelja“.

  Njima je mnogo lakše da kažu ‘nema većine’, da spinuju neke druge razloge, a potpuno je jasno da su – uprkos svoj uzurpaciji medijskog prostora i institucija, krađi, kupovini glasova i fantomskim biračima – građani Beograda jasno rekli da ne žele vlast SNS. – rekla je Tepić.

  Ona je ocenila da su juče ujutru, pred očima cele javnosti, naprednjaci pokazali da nemaju većinu u Beogradu i da je istina ono što je „Srbija protiv nasilja“ tvrdila od 17. decembra – da su „pokušali krađom izbora da promene volju građana“.

  Sada je car go, samo što oni to pokušavaju drugačije da nazovu. Ono što je najvažnije jeste da smo se izborili da se ti izbori održe ponovo u Beogradu. – istakla je Tepić.

  Komentarišući poslednji govor predsednika Srbije i donedavnog predsednika SNS Aleksandra Vučića na predizbornom skupu naprednjaka u SC „Šumice“, Tepić je rekla da je Vučić, osim opozicije, čak i od pevača narodne muzike Topalka napravio „državnog neprijatelja“.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija