• Topalko kao iz topa: Čovek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vreme

  Na opšte iznenađenje nacije pevač narodne muzike Milan Topalović Topalko negodovao je  nakon što je emisija u kojoj je gostovao prekinuta kako bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao još jedno u nizu obraćanja naciji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Topalko kao iz topa: Čovek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vreme
  Foto: Print screen RTS

  Kako je objasnio na svom nalogu na Instagramu, Topalko je gostovao u emisiji „Šarenica“ kada je došlo do iznenadnog prekida programa.

  -Jednom u godini dođem u emisiju Šarenica na RTS-u… Jednooom u godini da otpevam par svojih pesama – započeo je Topalko na storiju.

  -I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa – nastavio je pevač.

  Foto: printskrin

  -Molim vas… neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda. I tako spase nas ostale koje čovek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vreme… Bože Gospode, spasi – zaključio je Topalko uz fotografiju predsednika kako nešto objašnjava.

  Foto: Printskrin

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Doček Svetog Patrika sa Radio Tarantulom

  U subotu 16.marta u organizaciji onlajn radija „Tarantula“ i legendarnog kafea Geto u Inđiji biće obeležen dan Svetog Patrika. Organizatori najavljuju mogućnost konzumiranja Jameson-a sa uz […]

  Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena […]