• The Prodigy na prvoj turneji bez Keitha Flinta

  Legendarni britanski bend The Prodigy vraća se na binu u Velikoj Britaniji, tri godine nakon smrti jednog od frontmena benda Keitha Flinta. Turneja će obuhvatiti 10 gradova, a završna tri koncerta zakazana su u čuvenoj londonskoj Brixton Academy. Članovi benda Liam Howlett i Maxim turneju su posvetili Flintu, ali su najavili i da će predstaviti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  The Prodigy na prvoj turneji bez Keitha Flinta

  Legendarni britanski bend The Prodigy vraća se na binu u Velikoj Britaniji, tri godine nakon smrti jednog od frontmena benda Keitha Flinta. Turneja će obuhvatiti 10 gradova, a završna tri koncerta zakazana su u čuvenoj londonskoj Brixton Academy.

  Članovi benda Liam Howlett i Maxim turneju su posvetili Flintu, ali su najavili i da će predstaviti nove pesme.

  Uoči turneje bend je objavio novi remaster albuma “More Music For The Jilted Generation Remastered”. Album je originalno objavljen 2008. godine, a radi se o remasterizovanoj i proširenoj verziji njihovog drugog albuma iz 1994. godine “Music For The Jilted Generation“. Novi remaster objavljen je bez pesama “Poison” i “Voodoo People” snimljene u Maida Vele studiju, koje su se našle na proširenoj verziji iz 2008. godine.)

  Turneja se preklapa sa 25. godišnjicom objavljivanja kultnom albuma “The Fat Of The Land”, koji se pred publikom našao 30. juna 1997. godine.

  U okviru Record Store Day 2022. koji se održava 23. aprila, The Prodigy će objaviti novo izdanje – „The Day is My Enemy: Remix Album“ – u svega 3.000 primeraka, koji će biti prodavani u malim prodavnicama ploča širom sveta.

  Ulaznice su puštene u prodaju 11. marta i rasprodate su u roku od 4 dana. Nastavak turneje nije najavljen, ali se očekuje.

  Fotografije: The Prodigy Official
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]