• Tim Burton režira seriju o porodici Addams

  Završen je kasting za novu seriju (Wednesday), koju za Netflix režira Tim Burton. Gwendoline Christie koja je šitoj javnosti postala poznata po ulozi iz Brienne of Tarth u seriji Game of Thrones, poslednja je u nizu poznatih glumaca koji će se pojaviti u novoj spinoff seriji iz sage o porodici Adams, koja je fokusirana na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tim Burton režira seriju o porodici Addams

  Završen je kasting za novu seriju (Wednesday), koju za Netflix režira Tim Burton.

  Gwendoline Christie koja je šitoj javnosti postala poznata po ulozi iz Brienne of Tarth u seriji Game of Thrones, poslednja je u nizu poznatih glumaca koji će se pojaviti u novoj spinoff seriji iz sage o porodici Adams, koja je fokusirana na Wednesday Addams.

  Kako je ranije najavljeno, Jenna Ortega tumačiće ulogu Wednesday, dok će njeni novi Morticia i Gomez Addamsa biti Catherine Zeta-Jones i Luis Guzmán.

  Prema poslednjim informacijama koju prenose svetski mediji, pala je i prva klapa, ali detalji nisu poznati.

  Prema onome što se zna, serija je smeštena u vreme školsklih dana koje Wednesday provodi na akademiji Nevermore. Kako se navodi u saopštenju za štampu, ovo uključuje „njene pokušaje da ovlada svojim rastućim psihičkim sposobnostima“, kao i njenu misiju da se „suoči sa monstruoznim ubistvima kojima je terorisan lokalni grad i reši natprirodnu misteriju u koju su upleteni i njeni roditelji pre 25 godina.“

  Objavljeno je svega nekoliko detalja o seriji od osam epizoda, ali ne i datum početka emitovanja, koji se očekuje najranije krajem sledeće ili početkom 2023. godine.

  S obzirom na Burtonovu naklonost prema estetici inspirisanoj hororom i gotici, ovo bi trebalo da bude odlična kombinacija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura