Tim Burton režira seriju o porodici Addams

Categories KULTURA, NOVOPosted on

Završen je kasting za novu seriju (Wednesday), koju za Netflix režira Tim Burton.

Gwendoline Christie koja je šitoj javnosti postala poznata po ulozi iz Brienne of Tarth u seriji Game of Thrones, poslednja je u nizu poznatih glumaca koji će se pojaviti u novoj spinoff seriji iz sage o porodici Adams, koja je fokusirana na Wednesday Addams.

Kako je ranije najavljeno, Jenna Ortega tumačiće ulogu Wednesday, dok će njeni novi Morticia i Gomez Addamsa biti Catherine Zeta-Jones i Luis Guzmán.

Prema poslednjim informacijama koju prenose svetski mediji, pala je i prva klapa, ali detalji nisu poznati.

Prema onome što se zna, serija je smeštena u vreme školsklih dana koje Wednesday provodi na akademiji Nevermore. Kako se navodi u saopštenju za štampu, ovo uključuje “njene pokušaje da ovlada svojim rastućim psihičkim sposobnostima”, kao i njenu misiju da se “suoči sa monstruoznim ubistvima kojima je terorisan lokalni grad i reši natprirodnu misteriju u koju su upleteni i njeni roditelji pre 25 godina.”

Objavljeno je svega nekoliko detalja o seriji od osam epizoda, ali ne i datum početka emitovanja, koji se očekuje najranije krajem sledeće ili početkom 2023. godine.

S obzirom na Burtonovu naklonost prema estetici inspirisanoj hororom i gotici, ovo bi trebalo da bude odlična kombinacija.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *