Tojo Tajers će duplirati potrošnju prirodnog gasa, tvrdi predsednik opštine

Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak tvrdi da će Tojo Tajers trošiti prirodni gas onoliko koliko danas Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa prihoduje odnosno isporučuje potrošačima. Zahvaljujuči tome, tvrdi Gak, opština Inđija će imati dovoljno novca da finansira projekte koji su u javnom interesu. – Tojo Tajers će, u punom kapacitetu, imati gotovo potrošnju kao […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Tojo Tajers će duplirati potrošnju prirodnog gasa, tvrdi predsednik opštine

Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak tvrdi da će Tojo Tajers trošiti prirodni gas onoliko koliko danas Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa prihoduje odnosno isporučuje potrošačima. Zahvaljujuči tome, tvrdi Gak, opština Inđija će imati dovoljno novca da finansira projekte koji su u javnom interesu.

Tojo Tajers će, u punom kapacitetu, imati gotovo potrošnju kao celu danas Ingas što prometuje. Ostvarujemo dobit, dobit se vraća u budžet opštine i mi iz te dobiti možemo da finansiramo parkove, škole, ulice, vodovodnu mrežu, Dom zdravlja i sve ostalo. – izjavio je Gak lokalnim medijima.

Predsednik opštine je dodao da izgradnja novih gasnih priključaka ide „punim kapacitetom“.

Prema ranijim najavama Vladimira Gaka, zvaničan početak rada japanske fabrike za proizvodnju guma Tojo Tajers se očekuje krajem novembra ili početkom decembra.

Podsetimo da je završen objekat poslovne zgrade u okviru kompleksa Toyo Tires.  Urađena je aluminijumska fasada, obloga nadstrešnice od alubonda i krovne lantern, saopštio je izvođač radova. Rolomatik doo.

Kako se navodi, na objektima Proizvodnja i Mikser su završeni radovi na montaži fasadnih panela, a postavljanje limenih opšivki je u završnoj fazi.

Izvođač napominje da su u toku radovi na montaži fasadnih panela na objektu Warehouse.

M:B. (IN Medija)

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-fabrika-tojo-tajers-u-decembru-radujemo-se-dolasku-aleksandra-vucica/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.