• Tokom prethodne noći pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a imali 201 intervenciju

  MUP je saopštio da je tokom prethodne noći nevreme praćeno jakim vetrom i kišom zahvatilo teritoriju Republike Srbije usled čega su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a imali 201 intervenciju u kojima je bilo angažovano 505 vatrogasaca-spasilaca sa 203 vozila i tom prilikom evakuisali i spasili 20 osoba. Pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tokom prethodne noći pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a imali 201 intervenciju

  MUP je saopštio da je tokom prethodne noći nevreme praćeno jakim vetrom i kišom zahvatilo teritoriju Republike Srbije usled čega su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a imali 201 intervenciju u kojima je bilo angažovano 505 vatrogasaca-spasilaca sa 203 vozila i tom prilikom evakuisali i spasili 20 osoba.

  Pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su u gašenju 20 požara izazvanih udarom groma, dok su u ostalim događajima uklanjali oborena stabla, kao i limene krovove sa puta.

  Na teritoriji grada Beograda, zbog posledica vremenske nepogode, Vatrogasno-spasilačka brigada Beograd je intervenisala 34 puta sa 105 vatrogasaca i 35 vozila, od čega pet požara, devet tehničkih intervencija usled palih krovnih konstrukcija i 20 intervencija zbog palog drveća.

  Angažovanje pripadnika Sektora iz navedenih razloga bilo je i na teritoriji Šapca, Loznice, Bogatića, Kocelјeve, Vladimiraca, Bačke Palanke, Bača, Beočina, Sremskih Karlovaca i Novog Sada, Kragujevca, Paraćina,Ćuprije, Despotovca, Rekovca, Jagodine, Kralјeva, Valјeva, Ljiga, Lajkovca i Uba, Kruševca, Niša, kao i u delovima Sremskog, Moravičkog, Zaječarskog i Jablaničkog upravnog okruga.

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i danas su na terenu kako bi pomogli građanima u otklanjanju posledica nevremena.

  Fotografije: MUP Srbija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija