• Tomislav Momirović odlikovan za izgradnju stanova za bezbednjake

  Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović primio je danas medalju „Boža Janković – osvećeno Kosovo“ zbog velikog doprinosa u izgradnji stanova za bezbednjake. Momiroviću je orden uručilo Udruženje ratnih dobrovoljaca 1912-1918, saopštilo je Ministarstvo. On je rekao da mu je zadovoljstvo što je kao ministar građevinarstva imao priliku da doprinese boljem kvalitetu života pripadnika […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tomislav Momirović odlikovan za izgradnju stanova za bezbednjake

  Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović primio je danas medalju „Boža Janković – osvećeno Kosovo“ zbog velikog doprinosa u izgradnji stanova za bezbednjake.

  Momiroviću je orden uručilo Udruženje ratnih dobrovoljaca 1912-1918, saopštilo je Ministarstvo.

  On je rekao da mu je zadovoljstvo što je kao ministar građevinarstva imao priliku da doprinese boljem kvalitetu života pripadnika službi bezbednosti.

  /- U tom periodu uspeli smo da izgradimo oko 2.000 stanova u Novom Sadu, 1.000 stanova u Beogradu, 947 stanova u Kraljevu, više od 800 stanova u Kragujevcu, kao i 190 stanova u Sremskoj Mitrovici. –  rekao je Momirović.

  Naslovna: tomamomirovic Instagram

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Ana Brnabić: Hvala opoziciji koja je došla na dijalog

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se sa tog mesta truditi da se nastavi dijalog sa opozicijom, navodeći da vlast pokazuje da je nacionalni interes Srbije na prvom […]