• Top liste Dušana Pavlovića od nedelje na IN Medija

  Dušan Pavlović je profesor političke ekonomije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Primarna oblasti istraživanja mu je funkcionisanje političkih i ekonomskih institucija. U javnosti je poznat, kako po svom profesorskom radu ili političkom angažmanu (bio je savetnik u Ministarstvu privrede 2013. godine i poslanik Skupštine Srbije 2016-2018.), tako i po sviračkom umeću i istančanom muzičkom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Top liste Dušana Pavlovića od nedelje na IN Medija

  Dušan Pavlović je profesor političke ekonomije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Primarna oblasti istraživanja mu je funkcionisanje političkih i ekonomskih institucija.

  U javnosti je poznat, kako po svom profesorskom radu ili političkom angažmanu (bio je savetnik u Ministarstvu privrede 2013. godine i poslanik Skupštine Srbije 2016-2018.), tako i po sviračkom umeću i istančanom muzičkom ukusu.

  Bio je osnivač i član prve postave grupe Vampiri u periodu 1989-1993.

  Nakon toga bio je član nekoliko bendova koji su svirali cover verzije Azre i EKV. Od 2020. godine član je benda Davitelji koji izvodi cover verzije kultnog britanskog benda Stranglers.

  Dušan Pavlović duže vreme na svom fejsbuk nalogu objavljuje top liste i komentariše najbolje i najzanimljivije albuma internacionalne muzičke scene, koje od ove nedelje, 10. aprila, ekskluzivno objavljuje i na našem portalu.

  Naslovna fotografija: Dukae1969, via Wikimedia Commmons
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI