Toyo Tiers Arena novi naziv fudbalskog igrališta

Categories SPORTPosted on

Fudbalski klub Inđija danas je na domaćem terenu u okviru 3. kola Prve lige Srbije dočekao ekipu Rada.

Prema očekivanjima Inđija je savladala gostujuću ekipu rezultatom 1:0.

Strelac jedinog gola je Vladan Milosavljev u 60 minutu, Milosavljev za zeleno bele u sva tri kola postigao po gol što ga polako ističe kao sigurnog strelca i igrača koji vuče Inđiju ka višem rangu takmičenja.

Inđija je ovom pobedom, trećom po redu u novoj sazoni, učvrstila svoje lidersko mesto na tabeli Prve lige Srbije.
Planovi FK Inđije u novoj sezoni i nižoj ligi takmičenja jeste da „se vrate gde i pripadaju u Superligu Srbije“ rekao je nedavno za IN Medija direktor ovog kluba Dragan Pilipović.

Današnja utakmica osim odmeravanja snaga sa jakom ekipom FK „Rad“ specifična je i po tome što je utakmica odigrana na fudbalskom igralištu pored Železničke stanice koje su dugo nazivali „stadion“ a od pre nekoliko dana isto igralište, istih kapaciteta i standarda ponelo je ime „Arena Toyo Tiers“.

Iz naziva je jasno da je fabrika u izgradnji, Toyo Tiers, generalni sponzor zeleno – belih što znači i ekipi ali i sponzorima.

Međutim ostaje nerazjašnjeno kako je fudbalsko igralište jednim potpisivanjem sponzorstva preinačeno u, ni manje ni više, arenu.

U šturim informacijama plasiranim u javnosti može se saznati da je ugovor potpisan početkom avgusta ove godine “ u prisustvu ambasadora Japana i predsednika Opštine Inđija kada je održana kraća ceremonija na Gradskom stadionu, a tim povodom je i ozvaničena saradnja Fudbalskog kluba Inđija i japanske firme u izgradnji “Toyo Tires”.

Autor: Verica Marinčić

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *