• Toyo Tires u trci za „Oktobarsku nagradu“

  Komisija za dodelu opštinskih priznanja Opštine Inđija još uvek nije objavila javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade za 2022. godinu, ali se već predviđa da je ovogodišnji sigurni dobitnik kompanija Toyo Tires, nezvanično saznaje IN Medija. „Oktobarska nagrada“ je priznanje koje se dodeljuje u opštini Inđija za postignute izuzetne rezultate u radu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Toyo Tires u trci za „Oktobarsku nagradu“

  Komisija za dodelu opštinskih priznanja Opštine Inđija još uvek nije objavila javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade za 2022. godinu, ali se već predviđa da je ovogodišnji sigurni dobitnik kompanija Toyo Tires, nezvanično saznaje IN Medija.

  „Oktobarska nagrada“ je priznanje koje se dodeljuje u opštini Inđija za postignute izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća i ostvarenja u oblasti privrede, društvenih i drugih delatnosti.

  „Oktobarska nagrada“ se dodeljuje preduzećima, ustanovama i drugim organizacijama čije je sedište na teritoriji opštine Inđija, kao i građaninu ili grupi građana za zajedničko delo i ostvarenje, koji rade ili su radili na teritoriji opštine Inđija.

  Inicijativu podnose pravna i fizička lica u pisanoj formi po javnom pozivu koji objavljuje Komisija za dodelu opštinskih priznanja.

  Ove godine, prema nezvaničnim najavama, ovo priznanje koje se dodeljuje povodom Dana oslobođenja Inđije, 22. oktobra, dobiće japanska kompanija Toyo Tires.

  Podsetimo, kompanija Toyo Tires je japanski proizvođač pneumatika za motorna vozila koji je 2020. godine, tačnije 15. decembra, započela izgradnju svog proizvodog pogona u severoistočnoj industrijskoj zoni u Inđiji. Do sada je ime ove kompanije ponelo fudbalsko igralište FK Inđija u “Toyo Tires Arena” što se dogodilo prošlog leta. Krajem avgusta ove godine i sam klub FK Inđija svom nazivu dodao je ime japanske kompanije. Osim toga, na samom kraju klizališne sezone u Inđiji ova strana kompanija “častila” je inđinčane sa pet dana besplatnog klizanja. Pored “društveno odgovornog” odnosa prema sportu, ovaj proizvođač automobilskih guma, trošiće prirodni gas onoliko koliko danas Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa prihoduje odnosno isporučuje potrošačima, istakao je predsednik opštine Inđija. Zahvaljujuči tome, tvrdi Gak, opština Inđija će imati dovoljno novca da finansira projekte koji su u javnom interesu.

  Upravo su sve to razlozi zbog kojih će ove godine, prema izvorima IN Medija, japanska kompanija dobiti “Oktobarsku naradu” o kojoj će odlučivati Komisija za dodelu priznanja opštine Inđija.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pet-miliona-za-oslobodjenje-indjije-u-prvom-svetskom-ratu-i-duplo-manje-za-drugi-svetski-rat/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija