• Treća rata odloženih poreza i doprinosa ističe u ponedeljak

  Poreska uprava Srbije podseća poreske obveznike koji su ostvarili pravo na odlaganje plaćanja dugovanog poreza i doprinosa u vreme pandemije korona virusa da rok za uplatu treće rate ističe u ponedeljak, 12. aprila. „Dužnik koji ne izmiri ratu u propisanom roku gubi pravo na odlaganje plaćanja obaveza po osnovu poreza i doprinosa i celokupni preostali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Treća rata odloženih poreza i doprinosa ističe u ponedeljak

  Poreska uprava Srbije podseća poreske obveznike koji su ostvarili pravo na odlaganje plaćanja dugovanog poreza i doprinosa u vreme pandemije korona virusa da rok za uplatu treće rate ističe u ponedeljak, 12. aprila.

  „Dužnik koji ne izmiri ratu u propisanom roku gubi pravo na odlaganje plaćanja obaveza po osnovu poreza i doprinosa i celokupni preostali poreski dug dospeva danom gubitka prava na odlaganje plaćanja“, navode u Poreskoj upravi.

  Informacije o poreskim obavezama, kako ističu, mogu se dobiti preko kontakt centra Poreske uprave na brojeve telefona 0700-700 007 i 011-33 10 111, kao na šalterima „Vaš poreznik“ u 37 filijala u Srbiji.

  Autor: Beta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]