• Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

  Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opština Inđija, Sremski Karlovci i Bački Petrovac biće izvedeni u narednom periodu, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“. Na teritoriji opštine Inđija tretman će biti sproverden od 10. do 24. juna, na teritoriji opštine Sremskli Karlovci od 11. do 25. juna, a na teritoriji opštine Bački Petrovac […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje
  Foto: Pixabay

  Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opština Inđija, Sremski Karlovci i Bački Petrovac biće izvedeni u narednom periodu, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

  Na teritoriji opštine Inđija tretman će biti sproverden od 10. do 24. juna, na teritoriji opštine Sremskli Karlovci od 11. do 25. juna, a na teritoriji opštine Bački Petrovac od 13. do 27. juna. U sve tri opštine tretman će biti izveden u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima.

  Kako se navodi, tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina. Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje jedan dan.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije