• Tri dana nakon odbijanja, dodeljena upotrebna dozvola za farmu Marijana Rističevića

  Tri dana nakon što je odbijen zahtev za upotrebnu dozvolu za firmu „Aliquantum agro doo“ opštinska uprava je uvažila ispunjenje formalnih uslova i odobrila dozvolu firmi koja se dovodi u vezu sa predsednikom Narodne seljačke stranke Marijanom Rističevićem. Podsetimo da je Aliqountum doo podneo zahtev 15. jula ove godine ali su nedostajali elektronski potpisi odgovornih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tri dana nakon odbijanja, dodeljena upotrebna dozvola za farmu Marijana Rističevića
  Foto: Medija centar

  Tri dana nakon što je odbijen zahtev za upotrebnu dozvolu za firmu „Aliquantum agro doo“ opštinska uprava je uvažila ispunjenje formalnih uslova i odobrila dozvolu firmi koja se dovodi u vezu sa predsednikom Narodne seljačke stranke Marijanom Rističevićem.

  Podsetimo da je Aliqountum doo podneo zahtev 15. jula ove godine ali su nedostajali elektronski potpisi odgovornih lica investitora, vršioca stručnog nadzora i izvožača radova.

  Takođe, nedostajao je i elektronski potpis predsednika i svih članova komisije za tehnički pregled. Firma „Aliquantum agro doo“ je bila dužna da u roku od 10 dana ili najkasnije 30 dana podnese nov zahtev.

  Upotrebna dozvola se odnosi na poljoprivredni kompleks – farme za tov junadi koju čine: hala za držanje junadi, kolektor za tečni stajnjak, trenč silos za silažu, bazen za stajnjak kao i nastrešnica za mehanizaciju.

  Kako se navodi u obrazloženju „Investitor je oslobođen plaćanja doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta“.

  Opština Inđija dala je, početkom 2018. godine, u zakup 200 hektara poljoprivrednog zemljišta, na 30 godina, firmi „Aliquantum agro doo“ čije je sedište na istoj adresi kao i prostorije Narodne seljačke stranke Marijana Rističevića.

  Investicija, vredna 862 hiljade evra, podrazumeva izgradnju farma za uzgoj priplodnih grla tovnih rasa, pogon za preradu goveđeg mesa i objekat za preradu biomase.

  PROČITAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/firmi-koja-se-dovodi-u-vezu-sa-marijanom-risticevicem-odbijen-zahtev-za-upotrebnu-dozvolu/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija