Tri miliona za rekonstrukciju terase na gradskom bazenu

Danas je i zvanično počela kupališna sezona na gradskom bazenu u Inđiji.  Novina ove godine je rekonstruisana terasa za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 3 miliona dinara.    O rekonstrukciji terase se govori od početka februara ove godine kada je direktor ustanove „Sportski centar“ Ilija Trbović rekao da su predviđena sredstva u budžetu […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Tri miliona za rekonstrukciju terase na gradskom bazenu

Danas je i zvanično počela kupališna sezona na gradskom bazenu u Inđiji.  Novina ove godine je rekonstruisana terasa za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 3 miliona dinara.   

O rekonstrukciji terase se govori od početka februara ove godine kada je direktor ustanove „Sportski centar“ Ilija Trbović rekao da su predviđena sredstva u budžetu za te namene.

Imamo investiciju koja nam je kroz budžet prošla a detalje ćete saznati kada bude gotov projekat.- rekao je Trbović početkom februara a preneli lokalni mediji.

Iako projekat terase nije poznat, kako direktoru ustanove Sportski centar tako ni javnosti odnosno medijima, za rekonstrukciju je rebalansom budžeta predviđeno 3,3 miliona dinara.

Rešenje o dodeli ugovora

Kako je nedavno rekao prvi čovek opštine Inđija „kao i svake godine i ove godine će nešto radili na gradskom bazenu, sada smo rekonstruisali dobim delom terasu koja se nalazi iznad toaleta“.

Nismo završili sve što smo zamislili ali će terasa biti u funkciji. – kazao je predsednik opštine Vladimir Gak za lokalne medije.

Nije poznato široj javnosti šta su konkretno predstavnici vlasti zamislili ali je poznato da je posao rekonstrukcije dobila Tim gradnja Ivanišević doo, vrednost ugovora koji je dodeljen 6. maja ove godine iznosi  2.993.610,00  dinara sa PDV-om.

.

M.B. (IN Medija)

Pričtaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kad-lokalni-mediji-planove-prenose-kao-gotova-stvar/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.