• Tri miliona za rekonstrukciju terase na gradskom bazenu

  Danas je i zvanično počela kupališna sezona na gradskom bazenu u Inđiji.  Novina ove godine je rekonstruisana terasa za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 3 miliona dinara.    O rekonstrukciji terase se govori od početka februara ove godine kada je direktor ustanove „Sportski centar“ Ilija Trbović rekao da su predviđena sredstva u budžetu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tri miliona za rekonstrukciju terase na gradskom bazenu
  Foto: IN Medija

  Danas je i zvanično počela kupališna sezona na gradskom bazenu u Inđiji.  Novina ove godine je rekonstruisana terasa za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 3 miliona dinara.   

  O rekonstrukciji terase se govori od početka februara ove godine kada je direktor ustanove „Sportski centar“ Ilija Trbović rekao da su predviđena sredstva u budžetu za te namene.

  Imamo investiciju koja nam je kroz budžet prošla a detalje ćete saznati kada bude gotov projekat.- rekao je Trbović početkom februara a preneli lokalni mediji.

  Iako projekat terase nije poznat, kako direktoru ustanove Sportski centar tako ni javnosti odnosno medijima, za rekonstrukciju je rebalansom budžeta predviđeno 3,3 miliona dinara.

  Rešenje o dodeli ugovora

  Kako je nedavno rekao prvi čovek opštine Inđija „kao i svake godine i ove godine će nešto radili na gradskom bazenu, sada smo rekonstruisali dobim delom terasu koja se nalazi iznad toaleta“.

  Nismo završili sve što smo zamislili ali će terasa biti u funkciji. – kazao je predsednik opštine Vladimir Gak za lokalne medije.

  Nije poznato široj javnosti šta su konkretno predstavnici vlasti zamislili ali je poznato da je posao rekonstrukcije dobila Tim gradnja Ivanišević doo, vrednost ugovora koji je dodeljen 6. maja ove godine iznosi  2.993.610,00  dinara sa PDV-om.

  .

  M.B. (IN Medija)

  Pričtaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kad-lokalni-mediji-planove-prenose-kao-gotova-stvar/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]