• Trifunović: Bušenje bunara u Krčedinu kreće u utorak ili sredu

  Problem vodosnabdevanja Krčedina bi, prema najavama nadležnih iz JKP “Vodovod i kanalizacija” mogao uskoro da bude rešen jer u roku sledeće nedelje kreću dugo najavljivani radovi na izgradnji bunara. Direktor JKP Vodovod i kanalizacija, Dragoljub Trifunović saopštio je medijima da Izgradnja novog bunara B5 u Krčedinu počinje u ponedeljak, Predviđeni rok za završetak radova, ukoliko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trifunović: Bušenje bunara u Krčedinu kreće u utorak ili sredu
  Foto: IN Medija

  Problem vodosnabdevanja Krčedina bi, prema najavama nadležnih iz JKP “Vodovod i kanalizacija” mogao uskoro da bude rešen jer u roku sledeće nedelje kreću dugo najavljivani radovi na izgradnji bunara.

  Direktor JKP Vodovod i kanalizacija, Dragoljub Trifunović saopštio je medijima da Izgradnja novog bunara B5 u Krčedinu počinje u ponedeljak, Predviđeni rok za završetak radova, ukoliko vremenski uslovi budu odgovarajući, je 60 dana.

  Od ponedeljka izvođač kreće sa donošenjem opreme i ja očekujem da od utorka ili srede kreće bušenje na bunaru u Krčedinu– kazao je direktor inđijskog Vodovoda.  

  Podsetimo da su nadležni iz JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija doneli odluku o dodeli ugovora za izgradnju bunara B5 u Krčedinu,  vrednom 11 miliona dinara,  jedinom ponuđaču odnosno zajednici tri ponuđača Bulevar COOP iz Novog Sada, Tel-Ing DOO iz Novog Sada i firma Geoing Group iz Beorada.

  M. B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/jos-jednom-pomeren-rok-za-izgradnju-bunara-u-krcedinu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija