• Trifunović ne želi da odgovori da li će i kada biti postavljene cisterne sa pijaćom vodom

  U Inđiji još uvek nisu postavljene cisterne sa pijaćom vodom obzirom na ekstremno visoke temperature a direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović nije odgovorio za pitanje IN Medija da li je u planu da se cisterne postave. U organizovanijim gradovima u Srbiji već nekoliko dana postavljene su cisterne sa pijaćom vodom, u Inđiji još […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trifunović ne želi da odgovori da li će i kada biti postavljene cisterne sa pijaćom vodom

  U Inđiji još uvek nisu postavljene cisterne sa pijaćom vodom obzirom na ekstremno visoke temperature a direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović nije odgovorio za pitanje IN Medija da li je u planu da se cisterne postave.

  U organizovanijim gradovima u Srbiji već nekoliko dana postavljene su cisterne sa pijaćom vodom, u Inđiji još uvek to nije slučaj. Inđija i njena naseljena mesta je prošle nedelje dva dana imala restrikcije vode „zbog povećane potrošnje“ te je 70 odsto stanovništva inđijekse opštine ostalo bez vode pri tropskim temperaturama.

  RHMZ je izdao upozorenje – cela Srbija je u „crvenom“ do srede, 19. jula. Očekuju se i tropske noći, sa temperaturama većim od 20 stepeni. Prema prognozi RHMZ, u utorak i sredu maksimalna temepratura biće 35 stepeni, pa onda malo svežije, sa temperaturama do 32 stepena. Ove nedelje mogući su i povremeni pljuskovi. Institut „Batut“ objavio je savete i preporuke građanima kako da postupaju u vrelim danima.

  Direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović nije želeo da odgovori na pitanje kada će biti postavljene cisterne sa pijaćom vodom u Inđiji i njenim mestima obzirom na visoke temperature, nestabilno vodosnabdevanje i nepostojanje javnih česmi.

  Ovaj trend zanemarivanja potreba stanovništva tokom jula 2022. godine pri dvomesečnim konstantnim prekidom voosnabdevanja u Krčedinu, dostigao je svoj vrhunac. Lokalnom preduzeću bilo je potrebno više od jednog meseca da meštanma Krčedina postave cisterne sa vodom pored činjenice da selo nije imalo vodu.

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija