• Turanjanin: Ono što su uradili Кorolija i Кnežević je lični čin, a ne stav SSP-a i DS-a

  Tekst IN Medija “Stara Pazova: Od osam izbornih lista, SNS napravio tri“ u kom je sagovornik bio narodni poslanik Srbija centra Slobodan Ilić i dalje je glavna tema staropazovačkih političara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Turanjanin: Ono što su uradili Кorolija i Кnežević je lični čin, a ne stav SSP-a i DS-a

  Podsetimo da je prvo reagovao predsednik OO SSP Stara Pazova Aleksandar Кorolija koji je rekao da su tvrdnje Slobodana Ilića kako je SSP učestvovao u rušenju izborne liste “Moguće je..” zajedno sa naprednjacima, lažne insinulacije od strane narodnog poslanika.

  Pokrajinski poslanik i odbornik u SO Stara Pazova (Zeleno-levi front) Milan Turanjanin navodi da je zarad istine prinuđen da reaguje.  

  Budući da sam spomenut u izjavi Aleksandra Кorolije, a zarad istine, prinuđen sam da reagujem i podsetim njega i upoznam javnost sa nekim činjenicama. Prvo pominjanje imena liste Pazova protiv nasilja koje je Кorolija zaštitio izneto je na sastanku potencijalnih članova koalicije još 1.3. gde su prisustvovali i predstavnici DS-a Za sve to postoji trag na društvenim mrežama. Tačno je da smo ponudili određeni broj mandata na listi SSP-u i DS-u uzevši u obzir realnu snagu njihovih odbora u opštini Stara Pazova. Nažalost Aleksandar Кorolija i Aleksandar Кnežević, smatrajući da su potcenjeni odbijaju naš predlog i ne učestvuju u daljim pregovorima. Кorolija 11 dana nakon obelodanjivanja potencijalnog imena pomenute liste to isto ime zaštićuje. Zatim sa Кneževićem kreće u prikupljanje potpisa podrške za kandidaturu liste Pazova protiv nasilja. Iako smo ga lepo zamolili za ovlašćenje o korišćenju naziva, Кorolija pokušava da nas uceni,sa zahtevom da prvo njemu prikupimo potpise,da on preda pre nas i tek tada će nam dati ovlašćenje. Naravno da nismo pristali. Već smo nakon obaranja naše liste sa već prikupljenih 640 potpisa, krenuli ponovo u prikupljanje potpisa, ovog puta bez PPN u nazivu već samo sa imenom „Moguće je…“ i prikupili 656 potpisa. Кoliko smo bili u pravu svedoči i to da je naša lista učesnik izbora, a njihova nije čak uspela ni da prikupi 600 potpisa.Za jednog odbornika potrebno je oko 500 glasova.Prilikom dogovora oko mandata na listi Кorolija je zahtevao pola a ponuđeno je ispred koalicije SSP-u i DS-u 5 od 15 dakle trećina mesta a oni nisu prikupili dovoljno potpisa ni za jednog odbornika. Takođe sumnjam da o ovome što su uradili Кorolija i Кnežević išta znaju rukovodstva njihovih organicija a članstvo njihovih Opštinskih odbora u Staroj Pazovi je najverovatnije dezinformisano ili obmanuto. Smatram ovo ličnim činom pomenute dvojice, a ne stavom stranaka koje su ih delegirale. – zaključio je Milan Turanjanin.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem