• Turistička organizacija opštine Inđija nabavlja polovne balone za letenje

  Turistička organizacija opštine Inđija raspisala je javnu nabavku polovnih balona za letenje, procenjene vrednosti 20 miliona dinara, navodi portal Nova rkonomija. – Za potrebe formiranja turističke atrakcije letenja balonima na Krčedinskoj adi u opštini Inđija, nabavljaju se dva polovna balona na topao vazduh. – piše u tehničkoj specifikaciji. Prema specifikaciji, ta organizacija planira da kupi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Turistička organizacija opštine Inđija nabavlja polovne balone za letenje

  Turistička organizacija opštine Inđija raspisala je javnu nabavku polovnih balona za letenje, procenjene vrednosti 20 miliona dinara, navodi portal Nova rkonomija.

  Za potrebe formiranja turističke atrakcije letenja balonima na Krčedinskoj adi u opštini Inđija, nabavljaju se dva polovna balona na topao vazduh. – piše u tehničkoj specifikaciji.

  Prema specifikaciji, ta organizacija planira da kupi jedan balon koji može da primi minimum tri putnika i jedan koji može da primi minimum 20 putnika.

  Baloni lete po principu toplog vazduha, sastoje se od korpe i kupole, i sadrže specijalne boce za gas i ventilator. Korpe balona su izrađene od ratana ili sličnog odgovarajućeg materijala, a kupole od poliestera ili sličnog odgovarajućeg izdrživog materijala.-  piše u javnoj nabavci.

  Navodi se i da ponuđeni „radni baloni“ treba da budu tehnički ispravni.

  Rok za podnošenje ponuda je 1. jun, dok je rok isporuke pet dana od dana zaključenja ugovora.

  Turistička organizacija opštine Inđija pokrenula je prošle godine projekat „Srpska Kapadokija“, piše u objavama  na sajtu te organiazcije.

  U jednoj od vesti, između ostalog, piše da je ideja je da se oko dvadesetak balona za letenje postave na teritoriji opštine Inđija, „a kao jedna od najboljih lokacija pomenuta je Krčedinska ada“.

  Izvor: Nova ekonomija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/za-srpsku-kapadokiju40-miliona-dinara/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija