• Turistički samit Vojvodine sledeće godine u Inđiji

  Inđija će naredne godine biti domaćin “Turističkog samita Vojvodine” 8. i 9. Juna potvrđeno je potpisivanjem Sporazuma između Turističke organizacije opštine Inđija i Centra za edukativni razvoj Novi Sad, koji je i organizator manifestacije. Prvi Turistički samit održan je ove godine u Novom Sadu uz podršku Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, Pokrajinskog sekretarijata za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Turistički samit Vojvodine sledeće godine u Inđiji

  Inđija će naredne godine biti domaćin “Turističkog samita Vojvodine” 8. i 9. Juna potvrđeno je potpisivanjem Sporazuma između Turističke organizacije opštine Inđija i Centra za edukativni razvoj Novi Sad, koji je i organizator manifestacije. Prvi Turistički samit održan je ove godine u Novom Sadu uz podršku Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Privredne komore Vojvodine.

  Nakon prvog Turističkog samita Vojvodine održanog u Novom Sadu juna ove godine, Inđija je odabrana za domaćina narednog samita koji će se održati 2023. godine. Uspešno postignut dogovor između Centra za edukativni razvoj Novi Sad kao organizatora i Turističke organizacije opštine Inđija i Opštine Inđija kao domaćina o zajedničkom organizovanju ovog skupa.

  -Nakon ovogodišnjeg Turističkog samita Vojvodine u Novom Sadu otvorilo se pitanje sledećeg grada u kojem će se realizivati Turistički samit 2023. godine.  Inđija je bila jedna od nekoliko gradova koji su aplicirali za domaćina. Nakon preliminarnih razgovora i obilaska lokacija na kojim bi se održavao samit, prošle nedelje smo dobili potvrdu da će Samit biti održan u Indjiji, 8. i 9. juna 2023. godine – kazao je Milan Bogojević direktor TO za IN Medija.

  Prema njegovim rečima prvog dana biće održano nekoliko panela, dok je za drugi dan planirane radionice i obilasci Inđije.

  -Za sada je rano govoriti o učesnicima drugog samita ali se očekuje sigurno prisustvo pokrajinskog sekretara za privredu i turizam dr Nenada Ivaniševića, direktorke TOS Marije Labović, predsednice Etno Mreže Violete Jovanović, sekretara usluga turizma u PKV Branislava Mamića i direktorke TOV Natase Pavlović. Svakako ocekujemo dolazak predstavnika svih Turistickih organizacija i opština iz Vojvodine. – naglašava Bogojević.

  Turistički samit Vojvodine koncipiran je kao podsticaj za napredovanje i povezivanje privatnog i javnog sektora na teritoriji Vojvodine, koji je prilagođen privrednicima iz oblasti turizma. Organizuje se uz podršku Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Privredne komore Vojvodine.

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija