• Twitter označio RTS, Tanjug, Kurir… kao medije koji sarađuju sa Vladom Srbije

  Tviter je označio zvanične naloge Radio televizije Srbije, televizija sa nacionalnom frekvencijom Pink, Prva, B92 i Hepi, novinske agencije Tanjug, kao i štampanih listova Kurir, Informer, Politka i Srpski telegraf kao „medije koji sarađuju sa Vladom Srbije“. – Mediji povezani sa državom definisani su kao „mediji gde država kontroliše uređivačku politiku finansiranjem, direktnim ili indirektnim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Twitter označio RTS, Tanjug, Kurir… kao medije koji sarađuju sa Vladom Srbije

  Tviter je označio zvanične naloge Radio televizije Srbije, televizija sa nacionalnom frekvencijom Pink, Prva, B92 i Hepi, novinske agencije Tanjug, kao i štampanih listova Kurir, Informer, Politka i Srpski telegraf kao „medije koji sarađuju sa Vladom Srbije“.

  – Mediji povezani sa državom definisani su kao „mediji gde država kontroliše uređivačku politiku finansiranjem, direktnim ili indirektnim političkim pritiscima i/ili kontrolom proizvodnje i distribucije sadržaja – navodi Tviter.

  Objašnjava se da oznaku da sarađuju sa državom mogu imati mediji, njihovi glavni urednici i/ili rukovodstvo.

  Tviter navodi da se oznakom „omogućava širi kontekst o nalozima vladinih zvaničnika, medija povezanih sa državom i pojedinica blisko povezanih sa tim subjektima“.

  Kompanija navodi da, u slučaju da medij ima oznaku da je povezan sa državom, Tviter neće preporučivati njihove naloge ljudima niti „pojačavati“ domet njihovih tvitova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]