• U blizini škola otkriveno više od 70 pijanih i drogiranih vozača, a skoro 2.000 njih vozilo prebrzo

  Gotovo 4.500 saobraćajnih prekršaja otkriveno je u blizini škola u Srbiji od početka akcije „Škola“ 1. septembra, a koju sprovodi saobraćajna policija. Zbog prekoračenja brzine u zoni škole sankcionisan je 1.921 vozač, zbog nepropisnog parkiranja kažnjen je 361 vozač, dok je 278 vozača sankcionisano zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona za vreme vožnje u zoni škole. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U blizini škola otkriveno više od 70 pijanih i drogiranih vozača, a skoro 2.000 njih vozilo prebrzo
  Foto: IN Medija

  Gotovo 4.500 saobraćajnih prekršaja otkriveno je u blizini škola u Srbiji od početka akcije „Škola“ 1. septembra, a koju sprovodi saobraćajna policija.

  Zbog prekoračenja brzine u zoni škole sankcionisan je 1.921 vozač, zbog nepropisnog parkiranja kažnjen je 361 vozač, dok je 278 vozača sankcionisano zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona za vreme vožnje u zoni škole.

  Pored toga, 61 vozač isključen je iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju, a šest vozača jer su vozili drogirani u zoni škole.

  Saobraćajna policija nastaviće sa pojačanim prisustvom i merama kontrole i u narednom periodu, a ujedno apelujemo na vozače da obrate posebnu pažnju u zonama škola i da poštovanjem propisa daju direktan doprinos unapređenju dece u saobraćaju. – kažu u MUP-u.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]