• U četvrtak Odluka o drugom rebalansu budžeta

  Sledeće nedelje u četvrtak 3. novembra održaće se nova sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici, između ostalog, doneti Odluku o drugom rebalansu budžeta za ovu godinu. Pored toga, odbornici će razmatrati i doneti Odluku o izradi Plana detalјne regulacije dela bloka 26 i dela bloka 28 u Inđiji kao i Odluku o dodeli […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U četvrtak Odluka o drugom rebalansu budžeta

  Sledeće nedelje u četvrtak 3. novembra održaće se nova sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici, između ostalog, doneti Odluku o drugom rebalansu budžeta za ovu godinu.

  Pored toga, odbornici će razmatrati i doneti Odluku o izradi Plana detalјne regulacije dela bloka 26 i dela bloka 28 u Inđiji kao i Odluku o dodeli subvencija u vidu energetskih vaučera.

  Na dnevnom redu će se naći i izmene i dopune Programa poslovanja JKP „Komunalac“, preškolske ustanove „Bošku Buha“, Centra za socijalni rad „Dunav“ zatim Turističke organizacije opštine Inđija kao i Poslovno obrazovnog centra.

  Na sednici lokalnog parlamenta će prvi put posle 14 godina biti novi sekretar.

  Podsetimo da je Dragana Stepanović, koja je posao sekretara Skupštine opštine Inđija obavljala u četiri mandata podnela zahtev za ostavku jer je stekla uslvo za odlazak na penziju. Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Inđija, odbornici su na mesto sekretara imenovali Mariju Božović Popović, dosadašnja pravnica JP Inđijaput.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novi-sekretar-skupstine-opstine-indjija/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika