U četvrtak Odluka o drugom rebalansu budžeta

Sledeće nedelje u četvrtak 3. novembra održaće se nova sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici, između ostalog, doneti Odluku o drugom rebalansu budžeta za ovu godinu. Pored toga, odbornici će razmatrati i doneti Odluku o izradi Plana detalјne regulacije dela bloka 26 i dela bloka 28 u Inđiji kao i Odluku o dodeli […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
U četvrtak Odluka o drugom rebalansu budžeta

Sledeće nedelje u četvrtak 3. novembra održaće se nova sednica Skupštine opštine Inđija na kojoj će odbornici, između ostalog, doneti Odluku o drugom rebalansu budžeta za ovu godinu.

Pored toga, odbornici će razmatrati i doneti Odluku o izradi Plana detalјne regulacije dela bloka 26 i dela bloka 28 u Inđiji kao i Odluku o dodeli subvencija u vidu energetskih vaučera.

Na dnevnom redu će se naći i izmene i dopune Programa poslovanja JKP „Komunalac“, preškolske ustanove „Bošku Buha“, Centra za socijalni rad „Dunav“ zatim Turističke organizacije opštine Inđija kao i Poslovno obrazovnog centra.

Na sednici lokalnog parlamenta će prvi put posle 14 godina biti novi sekretar.

Podsetimo da je Dragana Stepanović, koja je posao sekretara Skupštine opštine Inđija obavljala u četiri mandata podnela zahtev za ostavku jer je stekla uslvo za odlazak na penziju. Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Inđija, odbornici su na mesto sekretara imenovali Mariju Božović Popović, dosadašnja pravnica JP Inđijaput.

M.B. (IN Medija)

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novi-sekretar-skupstine-opstine-indjija/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

Radnici sektora operative JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju mogućnost štrajka ukoliko rukovodstvo ovog preduzeća ne ispuni njihove zahteve o kojima će izvestiti tehničkog direktora Dragana Došena u ponedeljak 4.decembra.

U Inđiji za godinu dana policiji prijavljeno 169 slučajeva nasilja

U poslednjih godinu dana na teritoriji inđijske opštine prijavljeno je 169 slučajeva nasilja, od tog broja podnete su 44 krivične prijave za nasilje u porodici a ukupno je izrečeno 144 hitnih mera i sve su produžene odlukama Suda u Staroj Pazovi, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova za područje Inđije za poslednjih godinu dana.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.