• U Inđiji neće da botuju za SNS pokazala navodna evidencija svih botova ove stranke

  Na internetu već par dana kruži navodna evidencija svih botova Srpske napredne stranke na kojoj se nalazi čak 14.000 imena iz svih mesta Srbije. Na ovom spisku nalazi se i 12 imena botova iz Inđije koji su zaposleni u javnom sektoru. Broj, imena i funkcije botova iz poslednje objavljenih arhiva se razlikuju od dosadašnjih koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Inđiji neće da botuju za SNS pokazala navodna evidencija svih botova ove stranke

  Na internetu već par dana kruži navodna evidencija svih botova Srpske napredne stranke na kojoj se nalazi čak 14.000 imena iz svih mesta Srbije. Na ovom spisku nalazi se i 12 imena botova iz Inđije koji su zaposleni u javnom sektoru. Broj, imena i funkcije botova iz poslednje objavljenih arhiva se razlikuju od dosadašnjih koji su objavljivani, makar kada je u pitanju Inđija, prema broju botova reklo bi se da Inđija ne može da regrutuje botove.

  Prema spisku botova Srpske napredne stranke za područje Inđije u koje je IN Medija imala uvid, ovog puta nalaze se novozaposleni članovi stranke, neki od načelnika lokalne samouprave, njihova uža porodica kao i sportski radnici. Tabela sa informacijama o botovima sadrži sekcije: fanovi, hejteri, Super specijal a svakoj od pomenutih sekcija nalaze se imena kao i Twitter nalozi inđijskih botova.

  Neka od imena koja se nalaze u arhivi poseduju nekoliko Twitter naloga što nije slučaj sa imenima iz Inđije. Twitter nalozi inđijskih botova otvoreni su tokom februara i marta ove godine i na njihovim nalozima su isključivo afirmativni sadržaji SNS. Zanimljivo je da su inđijski botovi “slabi” sa pratiocima ali zato prate jedni druge, za razliku od “kolega” iz drugih mesta nisu pobrisali svoje naloge.

  Upoređujući lične arhive koje su unazad nekoliko godina dospevale u javnost ova je osvežena “novim snagama” koje su u poslednje dve godine zaposlene u javnom sektoru opštine Inđija. Na ovom jedinstvenom mestu ovog puta ne nalaze se direktori javnih preduzeća. članovi kabineta predsednika opštine, članovi upravnih i nadzornih odbora koji su činili većinu na prethodnim spiskovima botova i finansijera stranke.

  Informacije koje su dospele u javnost niko od naprednjaka, do sada, nije potvrdio niti demantovao.

  V.Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika