• U Inđiji 187 pozitivnih na Covid19

  U Sremu ukupno 856 pozitivnih na koronu, najviše dnevno novoobolelih u Inđiji i Rumi. Kako prenosi Radio Televizija Vojvodina po jučerašnjem izveštaju Štaba za vanredne situacije zaključno sa 19. novembrom u Sremskom okrugu ima ukupno 856 aktivnih slučajeva zaraze Covid19 virusom. Najviše zaraženih je registrovano u Sremskoj Mitrovici dok je u Inđiji i Rumi zabeležen […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U Sremu ukupno 856 pozitivnih na koronu, najviše dnevno novoobolelih u Inđiji i Rumi.

  Kako prenosi Radio Televizija Vojvodina po jučerašnjem izveštaju Štaba za vanredne situacije zaključno sa 19. novembrom u Sremskom okrugu ima ukupno 856 aktivnih slučajeva zaraze Covid19 virusom. Najviše zaraženih je registrovano u Sremskoj Mitrovici dok je u Inđiji i Rumi zabeležen najveći broj novoobolelih na dnevnom nivou.

  U Kovid centru Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici leži  ukupno 120 pacijenata, od toga je 89 lica pozitivno, a na respiratoru je 16 obolelih sa težom kliničkom slikom.

  Postavljeni su i šatori u dvorištu bolnice u Sremskoj Mitrovici koji omogućuju pacijentima tople uslove dok čekaju  na red.

  Uz pomoć Crvenog krsta i u Inđiji je postavljen šator u dvorištu DZ Inđija.

  Sator u Domu Zdravlja Indjija

  Objavljena je vanredna  situacija u opštini i radno vreme je skraćeno na 21 čas, dok se najavljuju i strožije mere u toku ovog vikenda.

  Broj zaraženih po gradovima Srema:

  Inđija – 187

  Stara Pazova – 52

  Sremska Mitrovica – 351

  Ruma – 188

  Irig – 24

  Šid – 43

  Pećinci – 21

  (IN Medija, RTV)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]