• U lančanom sudaru na auto – putu poginula jedna osoba

  Nauto-putu Beograd—Novi Sad jutros je oko 8 sati na 1 kilometar od naplatne rampe iz pravca Beograda kod Stare Pazove došlo do velikog lančanog sudara. U udesu je učestvovlo najmanje 10 automobila, jedna osoba je poginula čiji identitet još nije utvrđen, dok su ostali zadobili lakše povrede, potvrđeno je za In Medija u Policijskoj upravi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U lančanom sudaru na auto – putu poginula jedna osoba

  Nauto-putu Beograd—Novi Sad jutros je oko 8 sati na 1 kilometar od naplatne rampe iz pravca Beograda kod Stare Pazove došlo do velikog lančanog sudara. U udesu je učestvovlo najmanje 10 automobila, jedna osoba je poginula čiji identitet još nije utvrđen, dok su ostali zadobili lakše povrede, potvrđeno je za In Medija u Policijskoj upravi Novog Sada.

  Uzroci nesreće još uvek nisu poznati, a uviđaj je i nakon par sati od nesreće još uvek u toku. Saobraćajna nesreća je specifčna po tome, ističu iz MUP-a po tome što nije kontinuirana nego se desio niz udesa u koloni te i to usporava vršenje uviđaja.

  Saobraćaj je iz pravca Novog Sada preusmeren ka Inđiji i Beški, dok je saobraćaj iz pravca Beograda normalizovan i odvija se bez zastoja.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija