• U nedelju tri projekcije filmova u Kulturnom centru Inđija

  Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra inđija 31.marta našle su se tri projekcije filmova. Dva animirana filma za decu i u večernjim satima akciona avantura.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U nedelju tri projekcije filmova u Kulturnom centru Inđija

  Animirani film za decu „Rok dog 2“ na repertoaru je u nedelju 31.marta od 16 sati.

  Bodi je tibetanski mastif od koga se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali nema strasti da preuzme tu ulogu. Bodi želi da postane najveća zvezda rokenrola! Godinu dana nakon prve emisije: Bodi i njegov bend su postali lokalno poznati – čak imaju i verne fanove! Ali kada im muzički mogul po imenu Lang pruži priliku da idu na turneju sa pop senzacijom, Lil Foki – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cenu i na kraju otkriju da samo ako ostanete verni sebi možete da oslobodite moć roka N Roll.

  Od 18 sati istog dana za najmlađe je na repertosaru animirani film Kung Fu panda 4. Posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Drimvorksove franšize, Kung Fu Panda 4. Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

  Film “Godzilla x Kong – Novo carstvo” biće prikazan u bioskopu Kulturnog centra u nedelju 31.marta od 20 sati. U ovom filmskom ostvarenju novi film produbiće istoriju titana, njihovo poreklo i tajne Otoka lobanja. Epska bitka se nastavlja. Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, izazivajući njihovo vlastito postojanje – i naše. „Godzila x Kong: Novo carstvo“ dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Otoka lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom.

  Cena ulaznica za sve projekcije je 400 dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]