U ovoj godini 40 miliona dinara iz budžeta za FK Inđiju

Na sednici Opštinskog veća koja je zakazana za sutra, sa početkom u deset sati, razmatraće se o predlogu sufinansiranja i finasiranja sportskih organizacija  sa teritorije opštine Inđija. Ukupna sredstva u iznosu od 166 067 980 dinara biće raspoređena na 44 sportske organizacije uključujući i Sportski savez za koji je predlogom predviđeno ukupno 33 392 000 […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
U ovoj godini 40 miliona dinara iz budžeta za FK Inđiju

Na sednici Opštinskog veća koja je zakazana za sutra, sa početkom u deset sati, razmatraće se o predlogu sufinansiranja i finasiranja sportskih organizacija  sa teritorije opštine Inđija.

Ukupna sredstva u iznosu od 166 067 980 dinara biće raspoređena na 44 sportske organizacije uključujući i Sportski savez za koji je predlogom predviđeno ukupno 33 392 000 dinara iz opštinskog budžeta.

Predog finansiranja i sufinansiranja

I ovog puta najviše novca iz opštinskog budžeta predviđeno je za Fudbalski klub Inđija tačno 40 miliona dinara. Prema predlogu raspodele najmanje novca dobija udruženje “Sport za sve”, 120 hiljada dinara zatim slede Savez za sport i rekreaciju invalida opštine Inđija 276 500 dinara kao i šahovsko sportsko udruženje “Inđija” kome je predlogom iz budžeta  predviđeno  300 hiljada dinara.

Kada je reč o halskim sportovima, najviše novca je predviđeno za odbojkaški klub Inđija 16 miliona dinara i ŽRK “Železničar” 15 miliona dinara.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Vodovod demantuje navode Gorana Ješića

JKP Vodovod I kanalizacija demantovao je u svom saopštenju navode nekadašnjeg predsednikaOpštine Inđija Gorana Ješića da se u Inđiji nije kontrolisao kvalitet vode u poslednjh pet godina. Ukazujući na propuste vlasti, Ješić je, na tribini koaicije „Srbija protiv nasilja“, izneo podatak da inđinčani piju nezdravu vodu a da ih vlast o tome ne obaveštava.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Ne ćuti Kulturni centar, ćuti Ružica Jovanović

Iako se sama javila za reč na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta i ponudila da njen rad bude proveren u ličnom razgovoru na bilo koju temu o radu ove Ustanove, Ružica Jovanović je svoju reč pogazila nakon tri dana računajući i vikend.