• U petak ulične trke u Inđiji povodom Dana oslobođenja

  Povodom Dana ooslobođenja Inđije u Drugom Svetskom ratu u petak 20. oktobra u centru Inđije biće održane tradicionalne ulične trke đaka osnovnih i srednjih škola. Kao i prethodnih godina, učešće na trkama uzeće učenici sa teritorije inđijske opštine uzrasta od 1. razreda osnovne škole do 4. godine srednje škole. Trka će kao i proteklih godina […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U petak ulične trke u Inđiji povodom Dana oslobođenja

  Povodom Dana ooslobođenja Inđije u Drugom Svetskom ratu u petak 20. oktobra u centru Inđije biće održane tradicionalne ulične trke đaka osnovnih i srednjih škola.

  Kao i prethodnih godina, učešće na trkama uzeće učenici sa teritorije inđijske opštine uzrasta od 1. razreda osnovne škole do 4. godine srednje škole.

  Trka će kao i proteklih godina biti održana kroz ulicu Vojvode Stepe. Start trka na 200 metara je ispred Pošte, dok je start trka na 500 metara ispred Saveza sportova opštine Inđija.

  Cilj svih trka je ispred sata.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]