• U toku sanacija štete nakon nevremena u Inđiji

  Nakon nevremena koje je pogodilo Inđiju tokom noći i jutros ekipe vatrogasnih jedinica, JP „Inđija put“ i JKP „Komunalac“ na terenu saniraju nastalu štetu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U toku sanacija štete nakon nevremena u Inđiji

  U ovom trenutku ekipe vatrogasnih jedinica crpe vodu iz podruma zgrada, višesatno izbacivanje vode iz podruma zgrada vrši se na nekooliko lokacija u Inđiji.

  Podvožnjak kod Običićevog venca jutros je bio u potpunosti poplavljen gde su pojedina vozila ostala potpljkena, ekipe Inđija puta crpu vodu iz podvožnjaka i najava je da če podvožnjak biti prohodan do poslepodneva. Za sada se saobraćaj preusmerava na alternativne pravce ka industrijskoj zoni i auto putu.

  Iz JKP „Komunalac“ za IN Medija kažu da su ekipe ovog preduzeća na terenu u Inđiji i njenim naseljenim mestima i da je situacija pod kontrolom.

  -Od 6 sati jutros smo aktivni na uklanjanju granja i smeća u Inđiji i selima. Nema većih šteta osim drveta koje je palo u Jarkovcima u blizini Doma kulture. –kaže direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemaić.

  Unutrešnjost zgrade  Saveza sportova Inđije doživela je oštećenje kada je plafon u kancelarijama otpao, nema povređenih u toku je sanacija štete. Deo trotoara pored zgrade je zatvoren za pešake radi bezbednosti.

  Foto: Printscreen

  Lokalna samouprava još uvek nije objavila detalje oko eventualnih većih šteta niti je obavestila građane o načinu prijavljivanja štete nastale nakon nevremena. Tema lokalne samouprave na društvenim mrežama je kritikovanje opozicionih predstavnika.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]