• Učenici iz pet zemalja u poseti Beški i Opštini Inđija

  U Opštini Inđija upriličen je prijem grupe nastavnika iz škola iz Turske, Nemačke, Holandije, Estonije i Litvanije, a koji sa osnovnom školom „Braća Grulović“ iz Beške učestvuju u međunarodnom programu Erazmus +, saopštila je lokalna samouprava. Kako se navodi, goste iz pet evropskih zemalja primila je Jelena Jojić, načelnica Odeljenja za opšte poslove Opštine Inđija, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  <strong>Učenici iz pet zemalja u poseti Beški i Opštini Inđija</strong>

  U Opštini Inđija upriličen je prijem grupe nastavnika iz škola iz Turske, Nemačke, Holandije, Estonije i Litvanije, a koji sa osnovnom školom „Braća Grulović“ iz Beške učestvuju u međunarodnom programu Erazmus +, saopštila je lokalna samouprava.

  Kako se navodi, goste iz pet evropskih zemalja primila je Jelena Jojić, načelnica Odeljenja za opšte poslove Opštine Inđija, koja je istakla dragocenost ovog prijateljstva za svu decu i nastavnike i podržala jačanje međusobnih veza u godinama koje predstoje.

  Osnovni ciljevi ovog projekta su negovanje različitosti, razvijanje poštovanja i tolerancije i sve aktivnosti usmerene su na upoznavanje drugih naroda i kultura.

  Osnovna škola „Braća Grulović“ iz Beške, u okviru fondacije „Tempus“ i programa Erazmus +, učestvuje u projektu „Come together“ zajedno sa školama iz navedenih zemalja.

  U realizaciji projekta učestvuju učenici i nastavnici, a mladi Bečšani do sada su bili u šest poseta partnerskim školama, a sada su u ulozi domaćina.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/studijski-boravak-ucenika-os-braca-grulovic-u-holandiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija