• Udruženje „4+1“ potpisalo Memorandum o saradnji sa “Banka hrane Vojvodina”

  Udruženje „4+1“ se primarno bavi pomoći u kući odraslim i starijim licima a nedavno je potpisan Memorandum o saradnji između inđijskog udruženja i “Banka hrane Vojvodina”. Memorandum je u prostorijama “Banke hrane Vojvodina” ispred inđijskog udruženja potpisala direktorica Anita Kovačević Kostecki. Nevladina organizacija “Banka hrane Vojvodina” saopštilo je da je nakon potpisanog Memoranduma, krenula distribucija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Udruženje „4+1“ potpisalo Memorandum o saradnji sa “Banka hrane Vojvodina”

  Udruženje „4+1“ se primarno bavi pomoći u kući odraslim i starijim licima a nedavno je potpisan Memorandum o saradnji između inđijskog udruženja i “Banka hrane Vojvodina”. Memorandum je u prostorijama “Banke hrane Vojvodina” ispred inđijskog udruženja potpisala direktorica Anita Kovačević Kostecki.

  Nevladina organizacija “Banka hrane Vojvodina” saopštilo je da je nakon potpisanog Memoranduma, krenula distribucija Nestle proizvoda korisnika usluga udruženja „4+1“ iz Inđije.

  Foto: Banka hrane Vojvodina

  Banka hrane Vojvodina je nevladina,  humanitarna, neprofitna organizacija osnovana 2021.godine sa ciljem da doprinese smanjenju siromaštva, gladi i rasipanja hrane.

  Naslovna: Banka hraneVojvodina/Anita Kovačević Kostecki

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Vojvodina: Toplotni talas do 21. jula

  Nа оsnоvu nајnоviјеg prоgnоstičкоg mаtеriјаlа, do 21. jula postoje uslоvi zа pојаvu tоplоtnоg tаlаsа nа vеćini tеritоriје […]