• Udruženje dramskih umetnika: Napadi na glumce ne prestaju, pojedini poslanici ih nazivaju šljamom

  Udruženje dramskih umetnika saopštilo je da napadi na glumce nisu prestali ni nakon dobronamernog apela tog udruženja i da su došli do toga da ih poslanici sa skupštinske govornice nazivaju „šljamom“ – (Ta činjenica) govori da ili blatiocima nije bitna naša dobronamernost u stišavanju sukoba i strasti (sada kada je to svima nasušno neophodno), ili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Udruženje dramskih umetnika: Napadi na glumce ne prestaju, pojedini poslanici ih nazivaju šljamom

  Udruženje dramskih umetnika saopštilo je da napadi na glumce nisu prestali ni nakon dobronamernog apela tog udruženja i da su došli do toga da ih poslanici sa skupštinske govornice nazivaju „šljamom“

  (Ta činjenica) govori da ili blatiocima nije bitna naša dobronamernost u stišavanju sukoba i strasti (sada kada je to svima nasušno neophodno), ili da je posredi namerna provokacija za račun nekakvih zlonamernih agendi, sa ciljem dodatnog huškanja na što oštrije međusobne sukobe. – navodi se u saopštenju.

  Prema njihovim rečima, to je oduvek bio manir isključivo onih koji u potpirivanju sukoba vide zgodan resurs za političku eksploataciju.

  Još jednom apelujemo na svest svih onih koji veruju da jezik takvih uvreda predstavlja ‘trud u borbi protiv nasilja’ i podsećamo ih da je istrajavanje na takvoj retorici ozbiljna neodgovornost pred budućnošću ove zemlje i zastrašujući prilog sveopštem sunovratu. – piše u saopštenju.

  Naglasili su da to udruženje objedinjuje članove najrazličitijih političkih uverenja i da taj apel ne predstavlja zastupanje nijedne političke strane.

  Minimum prava koje bi moralo biti jednako jeste pravo na različitost političkog stava. Stoga se ovom napomenom unapred ograđujemo od svake eventualne političke zloupotrebe ovog našeg Apela i svako ko to eventualno pokuša, samo će potvrditi svoju zlonamernost. – navodi se u saopštenju.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/jovanov-o-protestima-i-opoziciji-sada-jure-vas-po-ulicama-u-petak-cete-cuti-odgovor-naroda/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija