• Udruženjima 15 miliona dinara na konkursu za realizovanje programa javnog interesa

  Lokalna samouprava raspisala je javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta za 2023. godinu udruženjima za realizovanje programa od javnog interesa, u ukupnom iznosu od 15 miliona dinara. Javni konkurs se raspisuje za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija za 2023. godinu i to za programe i projekte udruženja čije je delovanje vezano za zdravstvenu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Udruženjima 15 miliona dinara na konkursu za realizovanje programa javnog interesa

  Lokalna samouprava raspisala je javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta za 2023. godinu udruženjima za realizovanje programa od javnog interesa, u ukupnom iznosu od 15 miliona dinara.

  Javni konkurs se raspisuje za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija za 2023. godinu i to za programe i projekte udruženja čije je delovanje vezano za zdravstvenu zaštitu, zaštitu životne sredine, životinja, zaštita potrošača. Isto tako pravno da konkurišu imaju NVO u čijoj je oblasti delovanja zastupljen humanitarni programi u kojima se prate javne potrebe kao i sadržaji iz različitih sfera koji afirmišu saradnju na domaćem i međunarodnom nivou a imaju za cilj promociju opštine Inđija.

  Konkursna dokumentacija može se podneti do 20. februara a odluka o dodeli sredstava biće donesena 60 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

  Na listu vrednovanja i rangiranja učesnici konkursa imaju pravo prigovora u roku od osam dana od dana njenog objavljivanja.   O prigovoru odlučuje Кomisija, u roku od 15 dana od dana prijema prigovora.mNa odluku Кomisije o prigovoru može se izjaviti žalba Opštinskom veću opštine Inđija, u roku od 15 dana od dana prijema odluke.

  Potrebnu dokumentaciju možete pogledati na OVOM linku.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija