• Ugašen Štulićev YouTube, fanovi odgovorili bez ijedne reči

  Branimir Džoni Štulić više nema nalog na YouTube kanalu, koji mu je služio kao osnovna platforma za plasiranje muzike. Svega nekoliko dana nakon što je objavio novi album “Kavern”, Štulićev nalog je estao sa te mreže, uz poruku da je “vlasnik zatvorio svoj YouTube nalog” Nije poznato zašto se Štulić odlučio na ovakav korak i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ugašen Štulićev YouTube, fanovi odgovorili bez ijedne reči

  Branimir Džoni Štulić više nema nalog na YouTube kanalu, koji mu je služio kao osnovna platforma za plasiranje muzike. Svega nekoliko dana nakon što je objavio novi album “Kavern”, Štulićev nalog je estao sa te mreže, uz poruku da je “vlasnik zatvorio svoj YouTube nalog”

  Nije poznato zašto se Štulić odlučio na ovakav korak i da li je uopšte sam ugasio svoj YouTube kanal ili je bio primoran da to učini.

  U međuvremenu se pojavila vest da je Croatia Records objavila remasterizovano izdanje albuma “Ravno do dna” grupe Azra na tri vinil ploče.

  Štulić decenijama ratuje sa tom izdavačkom kućom, koja sebe naziva naslednicom nekadašnjeg “Jugotona” za koji je Azra tokom svog postojanja objavljivala albume.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dzoni-stulic-objavio-novi-album/

  Nedavno je dobio presudu Visokog upravnog suda Hrvatske da „Croatia Records“ više ne sme da raspolaže fonogramima snimljenim pre 1993. godine, odnosno pre privatizacije bivšeg “Jugotona”.

  Ljubitelji muzike koji stvara Branimir Džoni Štulić, lider legendarne Azre, odgovorili su na informaciju koju je objavila zagrebačka diskografska kuća Croatia Records, a moguće i na zatvaranje YouTube kanala.

  Moderatori stranice Branimir Štulić na fejsbuku objavili su link za besplatno skidanje albuma “Ravno do dna”.

  – Besplatno preuzimaњe albuma AZRA – RAVNO DO DNA (1982.) https://we.tl/t-NXzvTsyOBg © Azra music – navodi se u objavi.

  NIje poznato ko stoji iza te stranice i da li Branimir Štulić ima ikakve veze sa njenim moderatorima i poslednjom objavom.

  Naslovna fotografija: Zoran Trbović
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/40-godina-novog-talasa-nizu-se-reizdanja-najboljih-domacih-albuma/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika