• Ugovor od 1,1 milion dinara za reviziju Strategije i Akcionog plana bezbednosti saobraćaja u Inđiji

  Cilj Revizije vredne 1,1 milion dinara je usklađivanje sa Nacionalnom Strategijom i pratećim Akcionim planom za bezbednost saobraćaja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ugovor od 1,1 milion dinara za reviziju Strategije i Akcionog plana bezbednosti saobraćaja u Inđiji
  Foto: IN Medija

  Opština Inđija dodelila je ugovor vredan 1,1 milion dinara firmi iz Novih Banovaca za izradu revizije Strategije i Akcionog plana bezbednosti saobraćaja Opštine Inđija.

  Cilj revizije Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Inđija, za period 2022/2027 i Akcionog plana za bezbednost saobraćaja u istom vremenskom intervalu, je usklađivanje sa Strategijom 2023/2030. i pratećim Akcionim planom Republike Srbije za period 2023/2025.

  U obrazloženju donošenja Odluke o Reviziji navodi se da je lokalni parlament doneo Strategiju i Akcioni plan o bezbednosti saobraćaja pre Nacionalne strategije i Akcionog plana, “neophodno je pristupiti reviziji” kako bi bila usklađena sa Nacionalnom Strategijom i Akcionim planom.Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja u februaru ove godine doneo je Zaključak da se Revizija izvrši.

  Izradi Odluke prethodila je Inicijativa Odeljenja za privredu i investicije.

  U cilju revizije predsednik opštine Inđija obrazovaće radnu grupu koja koordinira i nadzire proces  izrade Revizije Strategije i Akcionog plana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]