• Uhapšen glavni urednik „Tabloida“ Milovan Brkić

  Glavni urednik „Tabloida“ Milovan Brkić uhapšen je sinoć u svom stanu, saopštio je danas zamenik glavnog urednika tog magazina Predrag Popović. –Po nalogu Aleksandra Vučića, u ponedeljak veče 8. maja, policija je upala u stan Milovana Brkića i odvela ga u tamnicu gde će ostati najmanje 48 sati – rekao je Popović medijima.  Popović je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uhapšen glavni urednik „Tabloida“ Milovan Brkić

  Glavni urednik „Tabloida“ Milovan Brkić uhapšen je sinoć u svom stanu, saopštio je danas zamenik glavnog urednika tog magazina Predrag Popović.

  Po nalogu Aleksandra Vučića, u ponedeljak veče 8. maja, policija je upala u stan Milovana Brkića i odvela ga u tamnicu gde će ostati najmanje 48 sati – rekao je Popović medijima. 

  Popović je dodao da je ovo privatan rat između Vučića i Brkića te da Brkića može zadesiti ista sudbina kao što je zadesila i Slavka Ćuruviju. 

  MUP se još nije oglasio u vezi sa privođenjem Brkića.

  Mediji su objavili da je Milovan Brkić na jučerašnjem protestu u Beogradu uputio više uvreda i pretnji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

  Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je saopštio da je Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu. 

  -Sve što je rekao je potpuno suprotno onome što ljudi traže – da nasilje stane. Lako je zaključiti ko ga je poslao i rekao mu da snimi i objavi bljuvotine koje je izgovorio – naveo je Đilas na Tviteru.

  Izvor: Beta

  Naslovna: skrinšot Youtube

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  MUP: Izbegavajte putovanje u najtoplijem delu dana

  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da se narednih dana pored visokih temperatura očekuje i povećan intenzitet saobraćaja zbog čega će biti otežani uslovi za […]

  Inflacija u junu usporila na 3,8 odsto

  Cene usluga i proizvoda za ličnu potrošnju su ovog juna u odnosu na isti mesec prošle godine u proseku više za 3,8 odsto, saopštio je Republički zavod za […]