• Uhapšen otac osumnjičenog za ubistva kod Mladenovca

  Policija je uhapsila R. B., oca U. B, osumnjičenog za ubistvo osam osoba u Malom Orašju i Duboni, potvrđeno je za portal N1 u MUP-u Srbije. Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su U. B. zbog postojanja osnova sumnje da je usmrtio osam osoba i 14 ranio. On se sumnjiči da je u selu Malo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uhapšen otac osumnjičenog za ubistva kod Mladenovca

  Policija je uhapsila R. B., oca U. B, osumnjičenog za ubistvo osam osoba u Malom Orašju i Duboni, potvrđeno je za portal N1 u MUP-u Srbije.

  Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su U. B. zbog postojanja osnova sumnje da je usmrtio osam osoba i 14 ranio.

  On se sumnjiči da je u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe i osam ranio.

  Potom je, kako se sumnja, zaustavio taksistu i primorao ga da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gde ga je policija uhapsila. – naveo je u saopštenju MUP.

  Policija je pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mestu Ševšin, pronašla karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka i 25 komada karabinske municije.

  Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

  Izvor: N1

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]