• Uhapšen zbog više krađa u Staroj Pazovi

  Policija u Inđiji uhapsila je muškarca (36) iz okoline Stare Pazove osumnjičenog da je izvršio tri teške krađe, a zbog ranije izvršenih krivičnih dela, sproveden je na izdržavanje zatvorske kazne, saopšteno je danas iz MUP-a. Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je, prošlog vikenda, provalio u ugostiteljski objekat, uslužnu radnju i porodičnu kuću, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uhapšen zbog više krađa u Staroj Pazovi

  Policija u Inđiji uhapsila je muškarca (36) iz okoline Stare Pazove osumnjičenog da je izvršio tri teške krađe, a zbog ranije izvršenih krivičnih dela, sproveden je na izdržavanje zatvorske kazne, saopšteno je danas iz MUP-a.

  Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je, prošlog vikenda, provalio u ugostiteljski objekat, uslužnu radnju i porodičnu kuću, iz kojih je ukrao novac, tehničku i prehrambenu robu.

  Policija je pronašla ukradene predmete i vratila ih vlasnicima, a protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]