• Ukraden pogrebni kombi u Inđiji

  Pogrebni kombi JKP „Komunalac“ Inđija ukraden je noćas oko 2 časa, potvrdio je za IN Medija direktor ovog preduzeća Dušan Lemajić. Prema njegovim rečima kombi se nalazio ispred same kapije srednjeg groblja u Inđiji te su provalnici sklonili kapiju, provalili u prodavnicu iz nje uzeli ključ i odvezli pogrebni kombi marke Volkswagen TT sive boje. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pogrebni kombi JKP „Komunalac“ Inđija ukraden je noćas oko 2 časa, potvrdio je za IN Medija direktor ovog preduzeća Dušan Lemajić.

  Prema njegovim rečima kombi se nalazio ispred same kapije srednjeg groblja u Inđiji te su provalnici sklonili kapiju, provalili u prodavnicu iz nje uzeli ključ i odvezli pogrebni kombi marke Volkswagen TT sive boje.

  Po tvrdnjama direktora Dušana Lemajića za sada nije poznato da li u prodavnici ovog preduzeća nedostaje nešto od robe ili su provalnici uzeli samo ključ od kombija, dalja istraga će pokazati i šta su zabeležile sigurnosne kamere koje se tu nalaze.

  – Od kada smo postavili video nadzor na tom mestu nemamo noćne čuvare te smo samu krađu primetili tek u 6 časova kada počinje radno vreme. Prvo smo, naravno, primetili da nedostaje pogrebni kombi, pozvali policiju, dali im snimke kamera i dalja istraga je u toku“ kazao je Lemajić za naš portal.

   

  AUTOR: Verica Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]