• Uskoro izgradnja kapele na mesnom groblju u Čortanovcima

  Opština Inđija je podnela zahtev za građevinsku dozvolu za izgradnju kapele na mesnom groblju u Čortanovcima ali je zbog formalnih uslova odbijen. Nakon što se otklone svi nedostaci i odobri građevinska dozvola radovi, koje vlast godinama unazad najavljuje, bi konačno počeli. Podsetimo da je direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić ranije izjavo  da je izgradnja kapele […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uskoro izgradnja kapele na mesnom groblju u Čortanovcima

  Opština Inđija je podnela zahtev za građevinsku dozvolu za izgradnju kapele na mesnom groblju u Čortanovcima ali je zbog formalnih uslova odbijen. Nakon što se otklone svi nedostaci i odobri građevinska dozvola radovi, koje vlast godinama unazad najavljuje, bi konačno počeli.

  Podsetimo da je direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić ranije izjavo  da je izgradnja kapele trebala da počne 2019. godine, ali su se čekali projekti izgradnje, te da su su planska dokumenta završena sa malim zakašnjenjem i da očekuje su da će lokalna samouprava do kraja 2019. godine uspeti da objavi javni poziv za izbor preduzeća koje će graditi objekte.

  Krajem prošle godine, prilikom rebalansa budžeta za 2022. godinu, predsednik opštine Vladimir Gak ponovo je najavio izgradnju kapele na mesnom groblju u Čortanovcima. On je tada kazao da će sa dolaskom “prvih lepih dana početi izgradnja kapele u Čortanovcima” i da su postojali određeni problemi u vezi sa parcelom na kojoj će se graditi objekat ali da su oni rešeni i stvoreni su uslovi da se krene sa gradnjom.

  Opština Inđija je 19. aprila ove godine Odeljenju za urbanizam podnela zahtev za izdavanje građevinske dozvole ali je zahtev 24. aprila odbijen zbog formalnih uslova.

   U obrazloženju se navodi da projektna dokumentacija nije urađena u skladu sa pravilnicima koji određuju klasifikaciju i namenu objekta. Opština Inđija je u obavezi da u roku od deset do 30 dana podnese nov zahtev i otkloni sve nedostatke kako bi građevinska dozvola bila odobrena.

  Naslovna: Turistička organizacija opštine Inđija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/top-tri-godinama-prepisivanih-i-nikad-realizovanih-projekata-opstine-indjija/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]